Προσοχή με τα Lidl: Σε αυτά τα καταστήματα βρέθηκαν κρούσματα κορωνοϊού – Οι περιοχές

Πολλά είναι τα κρούσματα κορωνοϊού που έχουν βρεθεί σε καταστήματα των σούπερ μάρκετ Lidl και παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με τις περιοχές.

Προσωρινά κλειστό παραμένει το κατάστημα του LIDL στην παλιά οδό Ξάνθης στην Κομοτηνή λόγω κορωνοϊού. Το λουκέτο, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα της Κομοτηνής, «Χρόνος» μπήκε το απόγευμα του Σαββάτου, Ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί ακριβώς η αιτία.

Την ώρα του λουκέτου εργαζόμενοι ενημέρωσαν τους πελάτες πως το κατάστημα κλείνει λόγω κρούσματος κορωνοϊού. Ωστόσο το λουκέτο ίσως να επιβλήθηκε λόγω παραβάσεων των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού εξαιτίας συνωστισμού.

Αυτά είναι τα καταστήματα Lidl που είχαν κρούσματα κορωνοϊού

Υπενθυμίζεται ότι, όπως έχει καταγγείλει ο Σύλλογος Εμπορουπαλλήλων, τα Lidl κρύβουν με κάθε τρόπο κρούσματα. Παρόλ’ αυτά η έρευνα των εργαζομένων κατέδειξε ότι:

  • Πρόσφατα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν σε κατάστημα της επιχείρησης στη Λαμία.
  • Παράλληλα κρούσματα αποκαλύφθηκαν στην Αττική: σε Περιστέρι (Τζον Κένεντι), Περιστέρι (Κηφισού), Αμπελόκηποι, Ελαιώνας, Ελληνικό, Πατήσια (1 κρούσμα).
  • Επίσης σε 2 καταστήματα lidl (4 κρούσματα) στην Πάτρα.

Πελάτες των Lidl προσοχή: Σοβαρη υπενθύμιση από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ!

Την είσοδο σε όσους πελάτες δεν φορούν μάσκα απαγορεύει ρητά πλέον η Lidl Ελλάς στα καταστήματά της. Από το μέτρο εξαιρούνται παιδιά κάτω των τριών ετών και άτομα με ιατρικά προβλήματα, όπως αναπνευστικό.

Το μέτρο, που έχει ως επίκεντρο την προστασία τόσο των πελατών όσο και των εργαζομένων της Lidl Ελλάς από πιθανή εξάπλωση της νόσου, τίθεται σε εφαρμογή από τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020 και θα ισχύει σε όλο το δίκτυο των 225 καταστημάτων της Lidl Ελλάς.

Από την πρώτη μέρα της πανδημίας Covid-19 η εταιρία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την πρόνοια της πρόληψης της μετάδοσης και διασποράς του ιού, ενώ συνεχίζει την αδιάλειπτη ενημέρωση για την υγιεινή και την ασφάλεια όλων των περευρισκομένων στα καταστήματα σε πλήρη συμμόρφωση με τις νομοθετικές και πολιτειακές επιταγές.

Εγγύηση της έμπρακτης εφαρμογής των μέτρων καθώς και της μέγιστης ασφάλειας στο σύνολο των διαδικασιών που έχουμε εφαρμόσει στα καταστήματά μας, τα γραφεία και τα εφοδιαστικά μας κέντρα, για την πρόνοια της πρόληψης της μετάδοσης και διασποράς του Covid-19, αποτελεί το γεγονός ότι η Lidl Ελλάς είναι η πρώτη εταιρία λιανεμπορίου τροφίμων στην Ελλάδα που έλαβε την πιστοποίηση Covid Shield, στο ανώτατο επίπεδο «Εxcellent» από τον φορέα TÜV AUSTRIA Hellas.

Πηγή:youweekly.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *