Μετρό: Μετά από χρόνια καθαρό τρένο στη Γραμμή 1

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε κάποιους από τους επιβάτες της ΣΤΑΣΥ την Πέμπτη. Ένα τρένο είχε καθαριστεί και γυαλιστεί και έκανε διαδρομές από τον Πειραιά μέχρι την Κηφισιά.

Για πάνω από 12 χρόνια οι επιβάτες της γραμμής 1 του Μετρό της Αθήνας, γνωστότερος ως “Ηλεκτρικός” είχαν συνηθίσει να ανεβαίνουν σε τρένα στα οποία η όψη ήταν τελείως καλυμμένη από γκράφιτι.

Την Πέμπτη αυτό άλλαξε και μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε κάποιους από τους επιβάτες της ΣΤΑΣΥ. Ένα τρένο είχε καθαριστεί και γυαλιστεί και έκανε διαδρομές από τον Πειραιά μέχρι την Κηφισιά. Εδώ σας παρουσιάζουμε σε αποκλειστικότητα τις πρώτες φωτογραφίες.

Μετρό: Μετά από χρόνια καθαρό τρένο στη Γραμμή 1

Μετρό: Μετά από χρόνια καθαρό τρένο στη Γραμμή 1

Το τρένο έγινε άμεσα στόχος από τις ομάδες γκράφιτι. Αργά το βράδυ σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ομάδα γκραφιτάδων προσπάθησε και μπήκε στο χώρο του αμαξοστασίου.

Εκεί όμως χάρη σε συντονισμένη προσπάθεια της ΣΤΑΣΥ, της ομάδας φύλαξης και της αστυνομίας, δεν τα κατάφεραν και επιπρόσθετα δύο συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην ασφάλεια.

Ελπίζουμε αυτή η προσπάθεια καθαρισμού των συρμών της γραμμής 1 να συνεχίσει και να δούμε περισσότερα καθαρά τρένα στη γραμμή του “Ηλεκτρικού”.

Πηγή:news247.gr

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours