Της έκανε κεφαλοκλείδωμα και της έσφιγγε τον λαιμό – Τι κατήγγειλε η γυναίκα

Μια 27χρονη στην περιοχή της Ανάληψης στη Θεσσαλονίκη και επιχείρησε να κακοποιήσει ένας 20χρονος άνδρας από την Αλγερία.

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR o άνδρας σκαρφάλωσε στο μπαλκόνι και μπήκε στο σπίτι μέσα από την ανοιχτή μπαλκονόπορτα την ώρα που η γυναίκα έβλεπε τηλεόραση. Στη συνέχεια άρπαξε το πορτοφόλι της 27χρονης και θέλοντας να αποσπάσει και άλλα χρήματα άσκησε βία. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η γυναίκα ο Αλγερινός της έκανε κεφαλοκλείδωμα και της έσφιγγε τον λαιμό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας υπό την απειλή μαχαιριού επιχείρησε να την ακινητοποιήσει με σκοπό να την κακοποιήσει σεξουαλικά. Η 27χρονη έβαλε τις φωνές, με αποτέλεσμα ο εισβολέας να τραπεί σε φυγή, πηδώντας από το μπαλκόνι.

Μοιραίο λάθος του ήταν ότι στην προσπάθεια του να ξεφύγει άφησε πίσω το κινητό του τηλέφωνο το οποίο βρήκε η 27χρονη και το παρέδωσε στις Αρχές. Λίγη ώρα αργότερα οι άνδρες της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του άνδρα, ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις κλοπών και διακίνησης ναρκωτικών.

Πηγή:news.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours