Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε 13χρονος!

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη για τον μικρό Χουσαϊνί Σαγιέντ Μαχντί. Ο 13χρονος αγνοείται, όπως ενημερώνει σχετικά το “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Στο ενημερωτικό δελτίο του “Χαμόγελου του Παιδιού” αναφέρεται ότι:

“Στις 13/6/2020 και ώρα 17:30 εξαφανίστηκε από την Θεσσαλονίκη, o Χουσαΐνι (επ.) Σαγιέντ Μαχντί (ον.), 13 ετών, αφγανικής καταγωγής. Το “Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανήλικου Σαγιέντ Μαχντί σήμερα, 19/6/2020, και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBERALERT HELLAS κατόπιν αιτήματος της Διεύθυνσης Αναζητήσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Ο Σαγιέντ Μαχντί έχει 1,65μ. ύψος, καστανόξανθα μαλλιά και καστανά μάτια και είναι αδύνατος. Έχει ένα σημάδι δεξιά στο λαιμό, καθώς και ένα σημάδι στο δεξί φρύδι.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι παντελόνι, λευκό – μπλε πουλόβερ και μαύρα παπούτσια. Φεύγοντας πήρε μαζί του ένα σάκο με ρούχα και προσωπικά του αντικείμενα”.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με “Το Χαμόγελο του Παιδιού” όλο το 24ωρο, στην “Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000”, καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε 13χρονος - 'Εκκληση για πληροφορίες

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *