Δεν μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους τα όσα κατέθεσε η 21χρονη σήμερα πρωταθλήτρια ιστιοπλοΐας. Όπως είπε, ο τότε προπονητής της τη βίασε στο αυτοκίνητό του για πρώτη φορά, ενώ την επόμενη μέρα το επανέλαβε στο δωμάτιο που κοιμόταν ο πατέρας της.

Ολόκληρη η κατάθεση της 21χρονης πρωταθλήτριας ιστιοπλοΐας η οποία όταν ήταν σε ηλικία 11 ετών έπεσε θύμα βιασμού από τον προπονητή της.

Στην πολυσέλιδη κατάθεσή της το πρωινό του περασμένου Σαββάτου ενώπιον του εισαγγελέα Νίκου Στεφανάτου η Eλληνίδα πρωταθλήτρια περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όλα όσα βίωνε για τουλάχιστον τρία χρόνια στα χέρια του προπονητή της, όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα dikastikoreportaz.gr.

Όπως χαρακτηριστικά κατέθεσε, από ηλικία ήδη εννέα ετών ο προπονητής, ο οποίος μετά την απολογία του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος την παρενοχλούσε λεκτικά με εκφράσεις του στυλ «τι ωραίο μωρό είσαι εσύ» και «τι ωραίο σώμα έχεις»!

Έναν χρόνο αργότερα σε αποστολή στο Γαλαξίδι, όπως είπε, μπήκε στο δωμάτιο της την κατέβασε από το κρεβάτι, έκατσε επάνω της και άρχισε να την φιλάει στο στόμα. Ένα χρόνο αργότερα, το 2011, και πάλι στο Γαλαξίδι κατέθεσε ότι την έσυρε στο αυτοκίνητό του και την βίασε για πρώτη φορά, ενώ την επόμενη ημέρα την βίασε μέσα στο δωμάτιο που κοιμόταν ο πατέρας της!

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours