Το τελευταίο αντίο στον Κώστα Ευριπιώτη

Ο αγαπημένος ηθοποιός που χάρισε απλόχερα το γέλιο μέσα από τη τηλεόραση και το θέατρο, ο πατέρας, ο σύντροφος, ο άνθρωπος Κώστας Ευριπιώτης, δεν μένει πια εδώ. Έφυγε για την γειτονιά των «αγγέλων». Ο Κώστας Ευριπιώτης αγαπημένος όλων πέθανε την Πέμπτη 3ο Μαΐου το βράδυ. Νικημένος από τον καρκίνο που πάλεψε θαρραλέα.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, έφυγε μόλις στα 56 του χρόνια βυθίζοντας στο πένθος τους δυο γιους του Ίωνα και Αδαμάντιο, τη σύντροφό του Λίλιαν, αλλά όσους τον αγάπησαν και αυτοί, ήταν πολλοί… Σήμερα στις 3 το απόγευμα όσοι τον αγάπησαν βρέθηκαν στο κοιμητήριο της Ηλιούπολης για να αποχαιρετήσουν τον Κώστα και να τον συνοδεύσουν με πόνο ψυχής, στην τελευταία του κατοικία.

Λίγο μετά τις δυο το μεσημέρι έφθασαν στην εκκλησία που θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία τα δυο του παιδιά ο Αδαμάντιος και ο Ίων μαζί με την μητέρα τους και πρώην σύζυγο του ηθοποιού Βάλια Κωστοπούλου. Οι δυο γιοι του δε σταμάτησαν ούτε λεπτό να βρίσκονται δίπλα στον αγαπημένο τους μπαμπά σε όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του στο νοσοκομείο, όπως βέβαια και η σύντροφός του Λίλιαν

Κώστας Ευριπιώτης: Σε λίγο η κηδεία του ηθοποιού – Στο νεκροταφείο οι γιοι του και η πρώην σύζυγός του | tlife.gr

Πλήθος επωνύμων στην κηδεία του δημοσιογράφου

Φίλοι και συγγενείς ετοιμάζονται να πούνε το τελευταίο αντίο αυτή την στιγμή στον Κώστα Ευριπιώτη.

Ο αγαπητός ηθοποιός έφυγε από την ζωή το βράδυ της Πέμπτης, σε ηλικία 56 ετών, έπειτα από σκληρή και άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Τους τελευταίους μήνες ο αγαπημένος ηθοποιός νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σπηλιοπούλειο» όπου έδινε μάχη για τη ζωή του έχοντας στο πλευρό του από τη πρώτη στιγμή ήταν η οικογένειά του.

Η κηδεία του θα τελεστεί σε νεκροταφείο της Ηλιούπολης και ήδη βρίσκονται εκεί αρκετοί συνάδελφοι του.

Δήμητρα Παπαδήμα

8230752
Φιλίτσα Καλογεράκου
Άβα Γαλανοπούλου

Μιχάλης Ρέππας-Αλέξανδρος Αντωνόπουλος-Γιάννης Τσιμιτσέλης

Κώστας Κόκλας
Παντελής Καναράκης
Νεφέλη Ορφανού

Μιχάλης Ρέππας και Αλέξανδρος Αντωνόπουλος

Γιάννης Τσιμιτσέλης

Παντελής Καναράκης

Κώστας Κόκλας

Νίκος Αλεξίου

Ελένη Φιλλινη

Νεφέλη Ορφανού

Άβα Γαλανοπούλου

Φωκάς Ευαγγελινός

About Post Author

+ There are no comments

Add yours