Μέμος Μπεγνής: Αν με απατήσει το άλλο μου μισό θα του πω «πέρασες ωραία;» (vid)

Την ανάγκη του να μη δεσμευτεί με αυτό το κλασικό “για πάντα” εξέφρασε σε συνέντευξη του στη Φωλιά των ΚουΚου ο Μέμος Μπεγνής.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μέμος Μπεγνής δηλώνει την επιθυμία του να μην δεσμευτεί εφ΄όρου ζωής με έναν άνθρωπο. Δεν βρίσκεται στις βασικές αναζητήσεις της ζωής του. Θέλει απλώς να ερωτεύεται και να περνά καλά. Γι΄αυτό δεν θα πρέπει να ξαφνιάζει τόσο η απάντηση που έδωσε σε ερώτηση για το πως θα αντιδρούσε σε περίπτωση απιστίας από το άλλο του μισό.

Ο καθένας έχει τα δικά του θέλω και τα δικά του όρια και του Μέμου είναι στη σχέση, αλλά όχι συγκατοίκηση, όχι σε γάμους, όχι σε ίδιο κρεβάτι. Όπως εξηγεί στον Γιάννη Πουλόπουλο, δεν κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι με τη σχέση του, ενώ και το ενδεχόμενο να συζήσει με κάποια σχέση δεν τον συγκινεί.

Ακόμα πιο ενδεικτική είναι η φράση που θα έλεγε στη σχέση που έχει τώρα και ο ίδιος την χαρακτηρίζει ως το άλλο του μισό σε περίπτωσηα απιστίας. Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Μέμος Μπεγνής είπε ότι θα το έπαιρνε πολύ χαλαρά και μάλιστα θα ρωτούσε τον άνθρωπο του αν το ευχαριστήθηκε.

«Δεν μπορώ να ζήσω με έναν άνθρωπο για πάντα, για το υπόλοιπο της ζωής μου. Μου φαίνεται αδιανόητο. Έχω βρει το έτερόν μου ήμισυ, αλλά κάποια στιγμή αδελφοποιούνται τα πράγματα. Μπορεί να κάνεις μια συμφωνία, εγώ θα κάνω τη ζωή μου, θα κάνεις κι εσύ τη ζωή σου, αλλά θα είμαστε μαζί. Πολύ υγιές το βρίσκω αυτό. Και είναι πολύ υγιές, δύο άνθρωποι που μένουν στο ίδιο σπίτι να κοιμούνται σε χωριστές κρεβατοκάμαρες. Γιατί θα πρέπει με τον άλλον να κοιμάμαι αγκαλιά κάθε βράδυ; Εγώ δεν μπορώ να συγκατοικώ, θα πετάξω τον άλλον από το μπαλκόνι. Αν μου πει το έτερόν μου ήμισυ ότι με απάτησε, θα πω καλά έκανες, πέρασες ωραία»;

About Post Author

+ There are no comments

Add yours