Η Ντάνη Γιαννακοπούλου υποδύεται μια δυναμική γυναίκα που παλέυει για εκείνον που αγαπά στη σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου»

Η Μίκα έχει βάλει πωλητήριο στο οινο­λογικό πάρκο. Είναι αυτός ένας τρό­πος για να κάνει τον Βλάση να απο­φασίσει τι θέλει;

Νομίζω ότι η Μίκα έχει κουραστεί πάρα πολύ από τη συμπεριφορά του Βλάση και από το γεγονός ότι της λέει ψέματα. Οπότε, βάζει στο μυαλό της μια εναλλακτική λύση. Θέλει να ξέρει πόσα χρήματα μπορεί να αποφέ­ρει το πάρκο για να γνωρίζει πώς θα κινη­θεί. Κάνει, λοιπόν, μια τελευταία προσπά­θεια να σώσει το γάμο της και ποντάρει στα χρήματα που θα πάρει για να προτεί­νει στον Βλάση να φύγουν στην Αμερική.

Θεωρεί ότι όσο υπάρχει η Φαίη στη ζωή τους δεν θα είναι ποτέ ήσυχοι;

Η Μίκα ξέρει ότι η Φαίη δεν σέβεται την οικογένεια τους, τους δημιουργεί συνεχώς προβλήματα και ο Βλάσης δεν μπορεί να βάλει σωστά όρια.

Διοργανώνει, όμως, ένα δείπνο για τρεις.

Στο δείπνο αυτό βάζει τα όρια της, αποφα­σισμένη να ξεκαθαρίσει αυτό το περίεργο τρίγωνο και λέει στη Φαίη: «Απόψε μία από τις δυο μας θα φύγει από τη μέση».

Που σημαίνει ότι προτιμά τις καθαρές λύσεις, ακόμη και αν αυτές πονάνε.

Εννοείται. Κάποια στιγμή λέει στον Βλάση και τη Φαίη: «Αν θεωρείτε ότι μπορείτε να είστε ξανά οικογένεια και να παραμένετε ευτυχισμένοι, εγώ θα φύγω από τη μέση».

Πώς καταλήγει η Φαίη, μετά από όσα έγναν, να τους αφήσει το παιδί και να φύγει;

Γιατί ο Βλάσης διαλέγει τη Μίκα και λέει στη Φαίη ότι είναι η γυναίκα της ζωής του, χωρίς να της αφήνει κανένα περιθώριο.

Μέσα σε όλα αυτά, ο Βλάσης έχει μια πρω­τότυπη ιδέα για το όνομα που θα μπορού­σαν να δώσουν στην μπέμπα.

Πέρα από τα διάφορα χαριτωμένα που λέει, προτείνει να βγάλουν το παιδί… Βλασία”και δεν αρέσει σε κανέναν! Τελικά όμως απο­φασίζουν να της δώσουν το όνομα Ζωή.

Πάντως, ούτε ο Βλάσης ούτε η Μίκα έχουν εμπιστοσύνη σε αυτά που τους υποσχέ­θηκε η Φαίη.

Η Μίκα ενεργοποιείται και δεν αφήνει έτσι το θέμα. Κλείνει ραντεβού με ένα δικηγό­ρο για να ετοιμάσει τα χαρτιά που αφο­ρούν στην παραχώρηση της επιμέλειας της μπέμπας.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ντάνη Γιαννακοπούλου

Θέλει και η ίδια να γίνει μητέρα.

Η Μίκα θέλει να κάνει παιδί και δημιουρ­γούνται διάφορες δυσκολίες που την κατα-βάλλουν.

Θα παραμείνει δυναμική ως το τέλος;

Αυτό που θα κάνει η Μίκα θέλει πολύ κου­ράγιο, θέλει κότσια για να το κάνει κάποιος. Αλλά νομίζω ότι σιγά σιγά χάνει το δυνα­μισμό της. Πέρα από το ότι αποφασίζει να αλλάξει τελείως τη ζωής της, δείχνει να χάνει τη δυναμικότητα της γιατί έχει κουραστεί.

Ποια είναι τα άμεσα σχέδια σου;

Τα γυρίσματα σταματούν στα τέλη Μαΐου ή, στις αρχές Ιουνίου. Και μετά θα ξεκινήσω κάποια στιγμή πρόβες για το έργο «Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ;» στο Θέατρο Αθηνών, με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, τον Προμηθέα Αλειφερόπουλο και τη Μαρία Πρωτόπαπα. Και δεν ξέρω τι άλλο θα προκύψει.

Διακοπές θα προκύψουν;

Εννοείται! Έχω κανονίσει να πάω στη Σουηδία. Έχουμε φίλους που μένουν μόνιμα εκεί και θα τους επισκεφτούμε.

Πηγή: 7μέρες Tv

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours