Χώρισε μετά από τρία χρόνια σχέσης!

Έπειτα από τρία χρόνια κοινής πορείας η Κλέλια Ανδριολάτου και ο Ρένος Ρώτας δεν είναι πια μαζί! Οι δυο τους αποτελούσαν ένα από τα πιο όμορφα και ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz και παρά το νεαρό της ηλικίας τους φαινόταν πως ο ένας είναι πλασμένος για τον άλλο. Η ξανθιά καλλονή και ο γοητευτικός ηθοποιός πριν από περίπου ενάμισι χρόνο αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να συγκατοικήσουν, αφού ούτως ή άλλως πέρναγαν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μαζί.

Εδώ και λίγες εβδομάδες η Κλέλια Ανδριολάτου και ο Ρένος Ρώτας δεν είναι μαζί με ανθρώπους βέβαια από το στενό περιβάλλον του ηθοποιού να αποκαλύπτουν στην εφημερίδα «Real» ότι υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Προς το παρόν, και οι δύο προσπαθούν να ενταχθούν στην νέα τους καθημερινότητα και να συνηθίζουν τη νέα ζωή. Τόσο ο ένας όσο και ο άλλος έχουν κάνει focus στην επαγγελματική ζωή τους, προκειμένου να ξεπεράσουν αυτή τη δύσκολη φάση.

Η Κλέλια Ανδριολάτου και ο Ρένος Ρώτας ποζάρουν ευτυχισμένοι τον περασμένο Σεπτέμβρη στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα.

Πηγή:tlife.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours