Μαρία Τζομπανάκη: Ζούμε κόλαση στη Νέα Υόρκη με κορονοϊό – Θα αισθανόμουν πιο ασφαλής στην Ελλάδα

Η ηθοποιός Μαρία Τζομπανάκη πλέον ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη και περιγράφει την κόλαση που ζουν στην αμερικάνικη μεγαλούπολη. «Δεν είναι μπόρα αυτό που ζούμε, είναι τσουνάμι παγκοσμίως» ανέφερε η Μαρία Τζομπανάκη μιλώντας για την πανδημία του κορονοϊού και δηλώνει ότι στην Ελλάδα θα αισθανότταν πιο ασφαλής.

Η Μαρία Τζομπανάκη είναι η γνωστή ηθοποιό που μας έχει χαρίσει με τη συμμετοχή της σε τηλεοπτικές σειρές και στο θέατρο πολλά χρόνια ψυχαγωγίας. Πλέον ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη με τον σύζυγο της και μιλά για την πανδημία στην πόλη των 20 εκατομμυρίων.

«Δεν υπάρχει επαρκής εξοπλισμός για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση, δεν υπάρχουν ούτε αναπνευστήρες» περιγράφει η Μαρία Τζομπανάκη στην ΚΡΗΤΗ TV και αποκάλυψε πως αρκετοί γνωστοί της στη Νέα Υόρκη νοσούν με κορονοϊό.

«Δεν έχουν παρθεί αυστηρά μέτρα, δεν υπάρχει καθολική απαγόρευση» είπε και εξομολογήθηκε πως οι άνθρωποι εξακολουθούν να κυκλοφορούν χωρίς μάσκες και πολλά καταστήματα να παραμένουν ανοιχτά. «Δεν πήραν στα σοβαρά από την αρχή όλο αυτό που συνέβαινε» σημείωσε η Μαρία Τζομπανάκη.

«Κανένας δεν περίμενε όμως, από μία τέτοια χώρα και μία τέτοια πόλη να παρουσιάζει μία τέτοια εικόνα» είπε και εξομολογήθηκε πως: «Είχα βγάλει εισιτήριο για το Πάσχα. Με έδιωχνε ο άντρας μου, αλλά δεν τον άκουσα, δεν ήθελα να τον αφήσω μόνο του» και κατέληξε: Ήξερα ότι το παιδί μου, ο Ορφέας (σ.σ. Αυγουστίδης) είναι καλά και τα αδέρφια μου. Αλλά πλέον σταμάτησαν οι πτήσεις. Θα αισθανόμουν σίγουρα πιο ασφαλής στην Ελλάδα» κατέληξε η Μαρία Τζομπανάκη.

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours