Γιώργος Κιμούλης: Η Μιμή Ντενίση δεν έπεσε από τα σύννεφα (vid)

“Πιο ψηλά θα έπρεπε να είναι αυτή τη στιγμή ο Γιώργος Κιμούλης, θα έπρεπε να έχει ένα τεράστιο κοινό. Δεν το έχει. Για ό,τι έχει κάνει πρέπει να ζητήσει συγγνώμη”, αναφέρει χαρακτηριστικά η Μιμή Ντενίση.

Η Μιμή Ντενίση βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό της Τετάρτης και ο Γιώργος Κιμούλης είχε κεντρική θέση στην κουβέντα της με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Η γνωστή ηθοποιός και θιασάρχης τόνισε πως γνώριζε πολλές φήμες που ακολουθούσαν τον Γιώργο Κιμούλη.
«Δεν έπεσα από τα σύννεφα. Μέσα στο θέατρο ξέρουμε ποιοι άνθρωποι είναι οι αγαπημένοι των ηθοποιών και ποιοι είναι οι δύσκολοι. Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας δύσκολος θιασάρχης. Εγώ προσωπικά έχω μια καλή σχέση με τον Γιώργο, δεν έχουμε συνεργαστεί στο θέατρο, δεν ξέρω πώς λειτουργεί με τους συνεργάτες του. Ξέρω όμως τα κορίτσια… Δεν πιστεύω ότι καμία γυναίκα βγαίνει και λέει ψέματα που θίγουν και την ίδια. Ο Γιώργος Κιμούλης δεν είναι ο μόνος που έχει τη φήμη ότι δεν φέρεται καλά στους ηθοποιούς. Ξέρω ποιοι είναι αυτοί», είπε η Μιμή Ντενίση και συνέχεισε:

«Η Κατερίνα Γερονικολού μου είχε πει ότι της χρωστούσε και χρήματα από την παράσταση.

Πιο ψηλά θα έπρεπε να είναι αυτή τη στιγμή ο Γιώργος Κιμούλης, θα έπρεπε να έχει ένα τεράστιο κοινό. Δεν το έχει. Για ό,τι έχει κάνει πρέπει να ζητήσει συγγνώμη».

Leave a Reply

Your email address will not be published.