Γιάννης Μπέζος: «Γιατί δεν πήρε τέτοια συνέχεια και το περιστατικό με την Σοφία Παυλίδου;»

Το πρωί της Παρασκευής, ο Γιάννης Μπέζος μίλησε στην κάμερα του Happy Day και στην Τίνα Μεσσαροπούλου και αναφέρθηκε στην καταγγελία της Ζέτας Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη.

Ο δημοφιλής ηθοποιός αναρωτήθηκε τον λόγο που το περιστατικό με την Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη δεν πήρε τόση έκταση ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην Δήμητρα Παπαδήμα και τον λόγο που η ηθοποιός αρνήθηκε να μιλήσει μαζί του.

Ο Γιάννης Μπέζος είπε χαρακτηριστικά: «Όλο αυτό που συμβαίνει αρκεί να μη γίνει τσουνάμι κουτσομπολιού και χάσει το κύρος του. Κάνω 40 χρόνια αυτή τη δουλειά και πάντα τα άκουγα.

Αυτός ο χώρος έχει την προβολή μέσα του και κάνει θόρυβο. Όποιος καταχράται τη θέση του και παίζει με τις ελπίδες ενός νέου ανθρώπου για την καριέρα και το μεροκάματο, είναι φρικτό. Πριν από κάποια χρόνια είχαμε ένα άλλο περιστατικό με τη Σοφία Παυλίδου, αλλά δεν είδα να παίρνει συνέχεια. Γιατί;»

Έπειτα πρόσθεσε: «Νομίζω ότι όλα ξεκινάνε από την πολύ σοβαρή καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου. Το κυριότερο είναι να μην φανεί ότι αυτός ο χώρος είναι ένα κολαστήριο.

Αυτά που ακούμε είναι στη σφαίρα της εξαίρεσης. Δεν πρέπει να δώσουμε την εικόνα ότι ο χώρος είναι τρελοκομείο, έχουμε σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε».

«Δεν νομίζω ότι η κυρία Παπαδήμα δεν ήθελε να μιλήσει μαζί μου. Ήθελε να μιλήσει μόνη της και είναι σεβαστό. Μπορούν να πουν ότι είμαι απόμακρος, αυστηρός, περίεργος, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να με κατηγορήσουν για κάτι άλλο», κατέληξε ο Γιάννης Μπέζος.

Leave a Reply

Your email address will not be published.