Αιμιλία Υψηλάντη: Έχω προσωπική εμπειρία με τον Γιώργο Κιμούλη – Όλα όσα δήλωσε η ηθοποιός (vid)

Αιμιλία Υψηλάντη: Πριν από τριάντα χρόνια «δούλεψα μαζί του κι ήμαστε μαζί με τη Μαριάννα Τουμασάτου που δεν ξέρω αν κατάλαβε την άσκηση βίας από τον ίδιο προς εμένα».

Θέση για τις εις βάρους του Γιώργου Κιμούλη καταγγελίες πήρε η Ελληνίδα ηθοποιός του κινηματογράφου, του θεάτρου και της τηλεόρασης Αιμιλία Υψηλάντη, μιλώντας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού το Σαββατοκύριακο «Καλύτερα Δε Γίνεται».

Στην τηλεοπτική εκπομπή λοιπόν, το μεσημέρι του Σαββάτου (30 Ιανουαρίου) μίλησε η σπουδαία ηθοποιός σχολιάζοντας τις καταγγελίες κατά του Γιώργου Κιμούλη, περιγράφοντας ότι και εκείνη υπήρξε στο «στόχαστρο» του ηθοποιού πριν από πολλά χρόνια και μάλιστα το διάστημα που ήταν Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.                                                                                               svg%3E

«Εγώ έχω προσωπική εμπειρία με τον Γιώργο Κιμούλη. Όταν άκουσα την κ. Δούκα κατάλαβα ακριβώς τι έλεγε, όπως και πολλές Ελληνίδες πρωταγωνίστριες. Δεν κρίνουμε για το ταλέντα, αλλά κάποιοι έχουν αήθεις και κάκιστες συμπεριφορές προς συναδέλφους κι αυτό όχι στην προσπάθεια μιας πρόβας, αλλά από οργανωμένη αντίληψη να εξοντώσουν τον άλλον ως προσωπικότητα κι ως καλλιτέχνη», ανέφερε αρχικά.

Πριν από τριάντα χρόνια «δούλεψα μαζί του κι ήμαστε μαζί με τη Μαριάννα Τουμασάτου που δεν ξέρω αν κατάλαβε την άσκηση βίας από τον ίδιο προς εμένα. Είχε όμως την εξυπνάδα και την σκηνική ευφυΐα να χρησιμοποιήσει εκλεπτυσμένες μεθόδους για να με ακυρώσει ως προσωπικότητα και καλλιτέχνη. Είναι πολύ δύσκολο να τα αποδείξω, αλλά κάποιοι συνάδελφοι νομίζω ότι το πήραν χαμπάρι» είπε η 79χρονη ηθοποιός και πρόσθεσε: «Δέχθηκα ψυχολογική βία, αν και ήμουν πρόεδρος του ΣΕΗ», προσέθεσε η Αιμιλία Υψηλάντη.       svg%3E

Τέλος, η Αιμιλία Υψηλάντη τόνισε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της Ζέτας Δούκα να καταθέσει σε όποια δικαστική διαμάχη, ενώ θεώρησε ότι αν φτάσει η υπόθεση στο δικαστήριο, θα υπάρξουν πολλές ακόμη ηθοποιοί που θα στηρίξουν την καταγγελία κατά του Γιώργου Κιμούλη, την ώρα που- στην ίδια εκπομπή- και η ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου δήλωσε ότι έχει ακούσει κι άλλες περιπτώσεις γυναικών που αφορούν στους δύο ηθοποιούς και όχι μόνο.

https://youtu.be/x6QEqn9Kfi4

Για την Αιμιλία Υψηλάντη να αναφέρουμε πως έκανε το ντεμπούτο της στο θέατρο το 1968, στο έργο «Ο Λεωνίδας Δεν Τρώει Λουλούδια». Ένα χρόνο αργότερα, έκανε και το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο, στο πλευρό του Θανάση Βέγγου, στην ταινία «Ποιος Θανάσης;». Με τον Βέγγο συμπρωταγωνίστησε σε τέσσερις ταινίες. Γενικότερα, οι εμφανίσεις της στον κινηματογράφο δεν ήταν πολλές, καθόσον μετρά 19 συμμετοχές. Επίσης συμμετείχε σε πολλές μεταγλωττισμένες παραγωγές της ΕΡΤ.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours