Ο Κρατερός Κατσούλης δεν μας έχει συνηθίσει σε εντάσεις, όμως αυτή τη φορά κάποιοι ξεπέρασαν τα όρια του. Μετά από μια δύσκολη μέρα, καθώς πέρασε αρκετές ώρες στο νοσοκομείο, το βράδυ της Δευτέρας ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής χρησιμοποίησε τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να κάνει μια σοβαρή ανακοίνωση.

Ειδικότερα, ο ίδιος αποκάλυψε πως ένα δημοσίευμα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο αναφέρει πως όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος πήγε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή που παρουσιάζει με την Κατερίνα Καραβάτου «Στην Φωλιά των ΚούΚου» και αποκάλυψε πως ο ίδιος έκανε μια περιουσία χρησιμοποιώντας μια πλατφόρμα αυτοματοποιημένων συναλλαγών.

Συγκεκριμένα είπε: «Αγαπητοί φίλοι και φίλες χρησιμοποιώ σήμερα το Instagram για να προλάβω να σας ενημερώσω για μια μεγάλη απάτη που υφίσταται αυτή τη στιγμή. Υπάρχει ένα δημοσίευμα σε έναν ιστότοπο το οποίο υποστηρίζει πως ο Πέτρος Κωστόπουλος ήρθε στην εκπομπή μας και μας μίλησε για το πώς μπορεί ο καθένας να φτιάξει μια περιουσία χάρη σε μια αυτοματοποιημένη πλατφόρμα συναλλαγών.

Αυτό όλο είναι μια μεγάλη απάτη. Ο Πέτρος Κωστόπουλος όταν ήρθε καλεσμένος στην εκπομπή ουδέποτε μίλησε για τίποτα από όλα αυτά. Υπάρχει μια παραποίηση προσώπων και γεγονότων. Ως εκ τούτου, όλα αυτά θα πρέπει και οφείλουμε να πάρουμε τον δρόμο της δικαιοσύνης. Παρακαλώ πολύ προσοχή σε αυτό το δημοσίευμα, είναι απόλυτα ψευδές».

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours