Έδινε χρόνια μάχη με τον καρκίνο

Δεν τα κατάφερε η ηθοποιός που εδώ και χρόνια ταλαιπωρούνταν με σοβαρά προβλήματα υγείας. Ο καρκίνος έσβησε κάθε ελπίδα της.

Η Τζούλια Μπάρκα, το sex symbol των δεκαετιών του ’80 και του ’90 είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας εδώ και χρόνια μετά από το πρώτο χτύπημα από εγκεφαλικό. Η άλλοτε ξανθιά με τις καμπύλες, το sex symbol περαμσένων δεκαετιών με την πολυτάραχη ζωή είχε μιλήσει πριν από λίγους μήνες για τη σοβαρή κατάσταση της υγείας της, στην εκπομπή «Μαζί σου» στο ΣΚΑΪ.

«Έπαθα νεφρική ανεπάρκεια και έχω και καρκίνο… Θέλω να σκοτώσουμε τον καρκίνο… Πονάω, δεν μπορώ να περπατήσω», ήταν τα λόγια της ανάμεσα σε άλλα, με μεγάλη προσπάθεια, αφού το εγκεφαλικό της είχε προκαλέσει βλάβες.

Η Γιούλη (Τζούλια) Μπάρκα ξεκίνησε την καριέρα της σαν ηθοποιός τη δεκαετία του 1980. Συμμετείχε σε πολλές σειρές καθώς και αρκετές βιντεοταινίες της εποχής.Τις αρχές της δεκαετίας του 1990 η καριέρα της διεκόπη για ένα διάστημα μέχρι που ξαναήρθε στην επικαιρότητα μέσα από ένα “ροζ” σκάνδαλο .

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της σε νυχτερινό Μαγαζί το 2002, η Τζούλια αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε στην πίστα. Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και μετά από κώμα σαράντα ημερών, άνοιξε τα μάτια της έχοντας τη μία πλευρά του σώματός της παράλυτη και σοβαρά προβλήματα ομιλίας. Δεν κατάφερε να συνέλθει και χτυπήθηκε από καρκίνο.

Άφησε την τελευταία της πνοή το βράδυ της Δευτέρας.

Φωτογραφία: Eurokinissi

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours