Χαλκίδα: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς που δούλευε ο 46χρονος ο οποίος πέθανε από θερμοπληξία

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς στη Χαλκίδα που δούλευε ο 46χρονος ο οποίος είναι το πρώτο πιθανό θύμα θερμοπληξίας στην Εύβοια.

Αν και αρχικά είχε δημοσιευτεί ότι ο 46χρονος ήταν οδηγός ντελίβερι, ο πατέρας του, μιλώντας στο evima.gr, το διέψευσε. Αντίστοιχη δήλωση έκανε και ο πρόεδρος της εστίασης Βασίλης Ευθυμίου, που διευκρίνισε ότι ο άντρας δεν ασκούσε αυτό το επάγγελμα.

O 46χρονος ήταν γνωστός στους καταστηματάρχες της Χαλκίδες για τους οποίους φέρεται να έκανε μικροδουλειές αλλά η Επιθεώρηση Εργασίας δεν μπορεί να αναλάβει, από τη στιγμή που δεν είχε σταθερή δουλειά.

Το θύμα εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας «άσφυγμος, άπνοος και με μυδρίαση άμφου».

Άμεσα του έγινε ανάνηψη, ΚΑΡΠΑ και διασωλήνωση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Σύμφωνα με το νοσοκομείο, πιθανή αιτία θανάτου είναι η «καρδιοαναπνευστική ανακοπή μετά την έκθεση σε πολλή υψηλή θερμοκρασία».

«Την Πέμπτη 20/07/2023 προσεκομίσθει στις 16:55 μ.μ. στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Χαλκίδας με ασθενοφόρο άνδρας 46 ετών (όχι διανομέας) άσφυγμος, άπνοος και με μυδρίαση άμφου. Θερμοκρασία σώματος 40 βαθμοί. Έγινε ανάνηψη, ΚΑΡΠΑ και διασωλήνωση χωρίς αποτέλεσμα. Ώρα ισοηλεκτρικής γραμμής ηλεκτροκαρδιογραφήματος 17:30 μ.μ. Πιθανή αιτία θανάτου καρδιοαναπνευστική ανακοπή μετά την έκθεση σε πολλή υψηλή θερμοκρασία».

Σύμφωνα με πηγές του ΕΚΑΒ, οι συγγενείς έκαναν κλήση στις 16:38 από περιοχή κοντά στο Λιμεναρχείο. Σε έξι λεπτά, το ασθενοφόρο πήγε στο σημείο του συμβάντος και παρέλαβε τον ασθενή, διακομίζοντάς τον άμεσα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Οριστικές απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου του άτυχου άνδρα αναμένεται ότι θα δώσει η νεκροψία – νεκροτομή.

thecaller.gr

About Post Author