Φρίκη στη Ρόδο: Γυναίκα καταγγέλλει τον άνδρα που βρισκόταν μαζί της στο πίσω κάθισμα ταξί για ασέλγεια

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη

Μια νέα καταγγελία για ασέλγεια έρχεται και πάλι από τη Ρόδο, όπου μια 32χρονη Αγγλίδα τουρίστρια περιέγραψε στους αστυνομικούς τα όσα φρικιαστικά έζησε μέσα στο ταξί που είχε πάρει, για να γυρίσει στο ξενοδοχείο της, μετά από νυχτερινή διασκέδαση.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια κατήγγειλε στους αστυνομικούς πως ο άνδρας που κάθισε μαζί της στο πίσω κάθισμα, την κακοποίησε.

Μιλάει για ασέλγεια σε βάρος της και περιγράφει τα δευτερόλεπτα τρόμου που έζησε.

Έτσι, οι αστυνομικοί της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του άγνωστου άνδρα που ασέλγησε σε βάρος της 32χρονης.

Όπως χαρακτηριστικά είπε 32χρονη Αγγλίδα, λίγο μετά τη 01.30 τη νύχτα, μέσα σε ταξί, κατά τη διαδρομή από την Λίνδο προς το ξενοδοχείο στους Πεύκους που έμενε, έζησε στιγμές απόλυτης φρίκης.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, ο άγνωστος δράστης, με τον οποίο προηγουμένως ήταν σε κοινή παρέα σε μπαρ στην Λίνδο και ο οποίος ήταν συνεπιβάτης στο ταξί και καθόταν δίπλα της στο πίσω κάθισμα κατά την διάρκεια της διαδρομής έβαλε το χέρι του στο εσωτερικό του σορτς που φορούσε και με τα δάχτυλα του την θώπευσε στα γενετικά όργανα.

Πηγή:parapolitika.gr