Συρμός του προαστιακού συγκρούστηκε με λεωφορείο στη Λιοσίων

Σύγκρουση συρμού του προαστιακού με λεωφορείο σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στη Λιοσίων.

Η σύγκρουση του συρμού του προαστιακού με το λεωφορείο της ΕΘΕΛ σημειώθηκε σε ελεγχόμενη διάβαση στην οδό Σιώκου, παραπλεύρως της Λιοσίων, κοντά στα ΚΤΕΛ Κεντρικής Ελλάδας.

Ευτυχώς δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες, ωστόσο οι επιβάτες βρίσκονται σε σοκ.

Φωτογραφία από τη σύγκρουση του προαστιακού με το λεωφορείο

Σύμφωνα με μαρτυρίες, που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, το λεωφορείο ήταν γεμάτο τη στιγμή της σύγκρουσης με τον προαστιακό. Το όχημα χτυπήθηκε στην πίσω πόρτα, αλλά η ψυχραιμία του οδηγού του προαστιακού, που φρέναρε αμέσως, είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρξει διαφορετική κατάληξη.

Το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε στις γραμμές, καθώς Ι.Χ. είχαν κάνει ουρά στον παράδρομο και δεν μπορούσε να κινηθεί. Ο οδηγός του συρμού είδε από μακριά το όχημα και άρχισε να κορνάρει και να επιβραδύνει. Οι επιβάτες του λεωφορείου ταραγμένοι μαζεύτηκαν στο μπροστινό μέρος του οχήματος και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Στο σημείο έσπευσαν για προληπτικούς λόγους και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Προαστιακός και λεωφορείο

Λίγο μετά τη σύγκρουση / Φωτογραφία: IntimeNews

Το λεωφορείο μετά τη σύγκρουση

Όπως μπορείτε να δείτε, το λεωφορείο υπέστη ζημιές από τη σύγκρουση με τον συρμό του προαστιακού.

Το λεωφορείο μετά τη σύγκρουση

Το λεωφορείο μετά τη σύγκρουση

Καθυστερήσεις στα δρομολόγια του προαστιακού

Σύμφωνα με ανάρτηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο twitter, θα υπάρξουν καθυστερήσεις στα δρομολόγια του προαστιακού, χωρίς ωστόσο να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες. Επιβεβαιώνει όμως τις πληροφορίες ότι δεν έχει τραυματιστεί κανείς.

«Σύγκρουση Προαστιακού με λεωφορείο του ΟΑΣΑ που εγκλωβίστηκε στην κίνηση σε ανισόπεδη διάβαση. Δεν υπάρχουν τραυματίες. Θα υπάρξουν καθυστερήσεις στα δρομολόγια», αναφέρει χαρακτηριστικά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

TRAINOSE
@TrainoseGr

 

Σύγκρουση Προαστιακού με λεωφορείο του ΟΑΣΑ που εγκλωβίστηκε στην κίνηση σε ανισόπεδη διάβαση. Δεν υπάρχουν τραυματίες. Θα υπάρξουν καθυστερήσεις στα δρομολόγια.

Πηγή:iefimerida.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours