Σοκ στο Open – Στην εντατική ο παρουσιαστής Βασίλης Τσεκούρας

Παρουσιάζει δελτία ειδήσεων το Σαββατοκύριακο και καλύπτει και το οικονομικό ρεπορτάζ.

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο γνωστός δημοσιογράφος του Open Βασίλης Τσεκούρας, δίνοντας μια εξαιρετικά δύσκολη μάχη καθώς κρίθηκε αναγκαίο να χειρουργηθεί αφού βρέθηκε με ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής. Ο δημοσιογράφος του καναλιού ένιωσε χθες έντονες ενοχλήσεις και μεταφέρθηκε στο Ερρίκος Ντυνάν όπου εισήχθη επειγόντως για χειρουργείο.

Ο Βασίλης Τσεκούρας είναι ένας εξαιρετικά αγαπητός συνάδελφος ο οποίος έχει παρουσιάσει ενημερωτικές πρωινές εκπομπές, ενώ τώρα παρουσίαζε δελτία ειδήσεων το Σαββατοκύριακο και έκανε και οικονομικό ρεπορτάζ για τον τηλεοπτικό σταθμό. Η αιφνίδια μεταφορά του στο νοσοκομείο έχει συγκλονίσει τους συναδέλφους του οι οποίοι περιμένουν να επιστρέψει γρήγορα κοντά τους ευχόμενοι γρήγορη αποκατάσταση της υγείας του.

Πριν από δυο ημέρες παρουσίαζε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open με τη Νίκη Λυμπεράκη τη μείωση του ΦΠΑ στα Μέσα Μεταφοράς που θα ισχύσει από την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ στο λογαριασμό του στο facebook είχε αναρτήσει: «Μέσω της μείωσης του συντελεστή ΦΠΑ που ανακοινώθηκε για μια σειρά υπηρεσιών και προϊόντων, ευνοείται και το τουριστικό προϊόν. Η τιμές των εισιτηρίων στα ΜΜ μειώνονται από την ερχόμενη Δευτέρα».

Ο Βασίλης Τσεκούρας είναι 36 ετών με καταγωγή από τους Δελφούς, ενώ πριν από το Open έχει εργαστεί σε οικονομικές εφημερίδες, ενώ έχει και τηλεοπτική εμπειρία από το οικονομικό κανάλι SBCTV, ενώ εργαζόταν και στο πρώην Ε πριν αυτό εξαγοραστεί από τον κ. Ιβάν Σαββίδη και μετονομαστεί Open. Ο ίδιος είχε αναφερθεί στις 19 Μαϊου μέσω του τηλεοπτικού δελτίου του καναλιού του στην Γαλλογερμανική «χείρα βοηθείας»για στήριξη της ευρωπαϊκής οικονομίας, ανεβάζοντας στον λογαριασμό του στο facebook το βίντεο του ρεπορτάζ του, συνοδεύοντάς το από την κειμενολεζάντα:

«Ένα αποφασιστικό βήμα προς την κατεύθυνση του λεγόμενου κορωνο – ομολόγου που θα προσφέρει ζεστό χρήμα στις χώρες που έχουν χτυπηθεί ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση έκανε η Γερμανία και Γαλλία. Συμφώνησαν να προτείνουν στους υπόλοιπους ηγέτες της Ευρώπης την δημιουργία ενός ειδικού ταμείου 500 δις ευρώ που θα προέλθουν από κοινό δανεισμό των ευρωπαϊκών χωρών μέσω της Ε.Ε. Η πρόταση έγινε δεκτή με θετικά σχόλια από τον ευρωπαϊκό νότο και τον ελληνική κυβέρνηση αλλά με σκεπτικισμό από τον ευρωπαϊκό βορρά».

Πηγή:pagenews.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours