Με ανάρτησή τους σε γνωστή αντιεξουσιαστική σελίδα τα μέλη του Ρουβίκωνα, που αυτοαποκαλούνται «Φεμινιστικός Τομέας Ρουβίκωνα» ανέλαβαν την ευθύνη της επίθεσης

Νέα καταδρομική επίθεση, αυτή τη φορά στην οικία όπου διαμένουν ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής Νίκος Ευαγγελάτος και η σύζυγός του Τατιάνα Στεφανίδου, στην Κηφισιά, πραγματοποίησαν το απόγευμα της Πέμπτης μέλη του Ρουβίκωνα, πετώντας τρικάκια και ρίχνοντας μπογιές στην πρόσοψη του σπιτιού του.

Με ανάρτησή τους σε γνωστή αντιεξουσιαστική σελίδα τα μέλη του Ρουβίκωνα, που αυτοαποκαλούνται «Φεμινιστικός Τομέας Ρουβίκωνα» ανέλαβαν την ευθύνη της επίθεσης, ενώ αναφέρονται στους δυο δημοσιογράφους με υβριστικούς χαρακτηρισμούς.

Συγκεκριμένα ο Φεμινιστικός τομέας του Ρουβίκωνα πέταξαν χρώματα στο σπίτι τους και πέταξαν τρικάκια. Την «επίσκεψή» τους γνωστοποίησαν στο facebook και στο κείμενό τους αναφέρονται στα σχόλια της Τατιάνας Στεφανίδου για την υπόθεση Λιγνάδη, αλλά και για το τροχαίο έξω από τη βουλή, όπου έχασε τη ζωή του νεαρός μοτοσυκλετιστής. Κάνουν επίσης αναφορά και σε άλλες υποθέσεις, όπως του Ζακ Κωστόπουλου και της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη.

Γράφουν ανάμεσα σε άλλα ότι: «Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος παρέχουν βρώμικες υπηρεσίες παραπλάνησης, αποπροσανατολισμού και ξεπλύματος στις εκάστοτε διεφθαρμένες κυβερνήσεις, σαν ένα ακριβοπληρωμένο πλυντήριο έμμισθων ρουφιάνων».

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours