Πρωτόγνωρη εικόνα: Βούλιαξε λεωφορείο στη λεωφόρο Ποσειδώνος

Εγκλωβισμό λεωφορείου στην παλαιά λεωφόρο Ποσειδώνος αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός. Προβλήματα στην Αττική από τον «Μπάλλο».

Ασταμάτητη βροχή πέφτει από το πρωί στην Αττική. Σοβαρά προβλήματα έχουν προκληθεί σε πολλές περιοχές, ενώ ο φωτογράφος Γιάννης Παναγόπουλος αποτύπωσε μια πρωτόγνωρη εικόνα από το σφυροκόπημα της κακοκαιρίας «Μπάλλος».

Ένα λεωφορείο βούλιαξε μέχρι τη μέση όταν πλημμύρισε η γέφυρα στο ύψος του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, στην παλαιά Λεωφόρο Ποσειδώνος.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Φωτό στο iEidiseis.gr

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Διακοπή κυκλοφορίας σε Κηφισίας και Κωνσταντινουπόλεως

Στο «κόκκινο» είναι η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας. Πριν από λίγο έκλεισαν τμήματα στην οδό Κωνσταντινουπόλεως από το ύψος της οδού Π. Τσαλδάρη και στη λεωφόρο Κηφισίας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κηφισιά και προς Αθήνα από το ύψος του Φάρου Ψυχικού.

Νωρίτερα, διακόπηκε η κυκλοφορία στην οδό Πειραιώς λόγω συσσώρευσης υδάτων στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος της οδού Πέτρου Ράλλη και στο ρεύμα προς Αθήνα, από το ύψος της οδού Χαμοστέρνας, ωστόσο, λίγο αργότερα αποκαταστάθηκε. Το ίδιο συνέβη και στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα από το ύψος της διχάλας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Συγγρού.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής προβλήματα εντοπίζονται επίσης:

  • Στη Λ. Αλεξάνδρας
  • Στην Λ. Κηφισίας (άνοδος)
  • Στην Λ. Κηφισίας (κάθοδος)
  • Στην Λ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά)
  • Στην Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος)
  • Στην Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος)

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται τις επόμενες ώρες καθώς οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι ο «Μπάλλος» θα χτυπήσει με μεγαλύτερη ένταση από το βράδυ μέχρι το πρωί της Παρασκευής.

Πηγή:ieidiseis.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours