Επί δύο εβδομάδες παρακολουθούσαν οι αρχές έναν 26χρονο υπάλληλο του αεροδρομίου της Μυκόνου, ο οποίος συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του το «σιρόπι του βιασμού» ή αλλιώς του GBL.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, ειδική ομάδα της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου, πέρασε χειροπέδες στον 26χρονο άνδρα αλβανικής καταγωγής, μετά και από καταγγελίες ότι ο συγκεκριμένος διακινούσε μεγάλες ποσότητες του εν λόγω «σιροπιού».

Στην κατοχή του βρέθηκαν περισσότερο ένα λίτρο GBL ποσότητα μεθαμφεταμίνης, κεταμινης, ecstasy, 1800 νάυλον συσκευασίες, 50 σύριγγες ινσουλίνης και μια ζυγαρία ακριβειας. Ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς ότι όλες αυτές τις ουσίες τις είχε για προσωπική χρήση.

Η ειδική ομάδα της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου, της Διεύθυνσης Διώξης Ναρκωτικών από τα κεντρικά του Λιμενικού (ΔΙ.ΔΙ.ΝΑ.Λ), της ΥΔΕΖΙ της Ασφάλειας Αττικής και της Θεσσαλονίκης, έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τις έπαφες του Αλβανού από τα κινητά του τηλέφωνα και κάνουν φύλλο και φτερό όλα τα στοιχεία προκειμένου να φθάσουν στα μεγάλα αφεντικά και τους συνεργούς του Αλβανού καθώς όπως χαρακτηριστικά λένε, η υπόθεση έχει βάθος.

Πηγή:TheCaller.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours