Καρδίτσα: Συνελήφθη άνδρας που απήγαγε το παιδί του

Οι δύο γυναίκες επικοινώνησαν άμεσα με την αστυνομία η οποία κινητοποιήθηκε και εντόπισε τον δράστη. Βλέποντας τους αστυνομικούς, ο άνδρας άφησε το παιδί και διέφυγε. 

Συνελήφθη άνδρας που απήγαγε το παιδί του στους Σοφάδες Καρδίτσας. Ο άνδρας εισέβαλε στο σπίτι της πρώην συζύγου του, χτύπησε την ίδια και τη μητέρα της και στη συνέχεια άρπαξε το παιδί υπό την απειλή μαχαιριού. 

Οι δύο γυναίκες επικοινώνησαν άμεσα με την αστυνομία η οποία κινητοποιήθηκε και εντόπισε τον δράστη. Βλέποντας τους αστυνομικούς, ο άνδρας άφησε το παιδί και διέφυγε. 

Μετά από νέες αναζητήσεις, ο δράστης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη. Από την έρευνα προέκυψε πως εις βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σοφάδων. Σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας, αρπαγή, σωματική βλάβη, επικίνδυνη σωματική βλάβη και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

reader.gr

About Post Author