Καθηγητής στη Ρόδο αποπλάνησε 14χρονη και επιτέθηκε με μπουνιές στον πατέρα της

Με τις κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκου και της προσέλκυσης παιδιού για γενετήσιους λόγους θα καθίσει στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου στις 7 Απριλίου ο 52χρονος καθηγητής, ο οποίος φέρεται ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με 14χρονη μαθήτριά του!

Μάλιστα, κατηγορείται ότι μπήκε παράνομα στον χώρο της πολυκατοικίας όπου έμενε η ανήλικη και γρονθοκόπησε τον 49χρονο πατέρα της. Στις 3 τα ξημερώματα της 30ής Νοεμβρίου 2019 ο 49χρονος επέστρεφε στο σπίτι του, στον Αρχάγγελο, μαζί με τη 45χρονη σύζυγό του και τη 14χρονη κόρη τους. Οταν ανέβηκαν στον πρώτο όροφο, είδαν μπροστά τους τον κατηγορούμενο εκπαιδευτικό. Εκείνος, δίχως να διστάσει καθώς ήταν μπροστά οι γονείς της 14χρονης, της είπε με θράσος «γύριζες έξω» και αμέσως μετά επιτέθηκε στον πατέρα της, χτυπώντας τον στο πρόσωπο!

Τα χτυπήματα

Σύμφωνα με τη «δημοκρατική», ο πατέρας ανταπέδωσε τα χτυπήματα, ενώ η σύζυγός του ειδοποίησε την Αστυνομία. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, πάντως, ο 49χρονος ακινητοποίησε τον κατηγορούμενο και εκείνος φέρεται ότι του είπε πως ήταν ερωτευμένος με την κόρη του, ενώ στην πορεία αποκαλύφθηκε ότι μεταξύ τους υπήρχε σχέση.

Ερωτική σχέση

Από την πλευρά της, η ανήλικη ανέφερε σε κατάθεσή της ότι αρχικά διατηρούσε φιλική σχέση με τον εκπαιδευτικό όταν εκείνος εργαζόταν στο σχολείο όπου η ίδια φοιτούσε, ωστόσο διατήρησαν επαφές μέσω facebook όταν μετατέθηκε σε άλλο. H σχέση τους εξελίχθηκε σε κάτι παραπάνω από φιλική, καθώς τον Σεπτέμβριο του 2018 συναντήθηκαν και φιλήθηκαν, ενώ από τον Απρίλιο του 2019 είχε μετατραπεί σε ερωτική. Μάλιστα, η ανήλικη ισχυρίζεται ότι είχε εκφράσει πολλές φορές την άρνησή της. Ομως στην κατάθεση που έδωσε σε αξιωματικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου ανασκεύασε εν μέρει όσα είχε καταθέσει αρχικά, λέγοντας πως όσα συνέβησαν μεταξύ αυτής και του καθηγητή έγιναν με τη θέλησή της, χωρίς την άσκηση βίας ή πίεσης. Τόνισε, μάλιστα, ότι ήταν καλός μαζί της, πως της είχε κάνει δώρο ένα βραχιόλι και ότι δεν επιθυμεί τη δίωξή του.

Αρνήθηκε τις κατηγορίες

Από την άλλη, με έγγραφες εξηγήσεις του ο 52χρονος αρνήθηκε όλα όσα του αποδίδονται, τονίζοντας ότι δεν υπήρξε βιασμός ούτε σεξουαλική επαφή, ενώ πρόσθεσε ότι η αγάπη τους ήταν πλατωνική και ο ίδιος δεν θα έκανε κάτι που θα έθιγε την αξιοπρέπειά της, ενάντια μάλιστα στη θέλησή της.

Πράγματι, από την ιατρική πραγματογνωμοσύνη που έγινε προέκυψε ότι η μαθήτρια δεν φέρει κακώσεις ή υποδηλωτικά κακώσεων και πως ο παρθενικός υμένας δεν έχει υποστεί ρήξη. Ωστόσο ο ιατροδικαστής δεν αποκλείει να έχει υπάρξει ερωτική επαφή.

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours