«Δράκος της Νίκαιας»: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 28xρονου

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 28χρονου «Δράκου της Νίκαιας» που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού και βαριά σωματική βλάβη

Στη δημοσιότητα, έπειτα από διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, έδωσε η ΕΛΑΣ τα στοιχεία του 28χρονου που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού και βαριά σωματική βλάβη, γνωστού και ως «Δράκος της Νίκαιας».

Πρόκειται για τον Σουλολάρι Κλέντι του Ρακίπ και της Αλκέτα, γεννηθέντα την 26-1-1994 στην Αλβανία.

Ο 28χρονος κατηγορείται ότι στις 6/11 ακολούθησε μια γυναίκα την ώρα που μετέβαινε στο σπίτι της και την ακινητοποίησε με σκοπό να τη βιάσει. Η παθούσα προσπάθησε να τον αποτρέψει καλώντας σε βοήθεια και τότε ο 28χρονος της επιτέθηκε με γροθιές στο κεφάλι, τραυματίζοντάς την. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 28χρονος δεν κατάφερε, λόγω εξωτερικού παράγοντα, να ολοκληρώσει την εγκληματική του πράξη και τράπηκε σε φυγή.

Η ΕΛΑΣ επισημαίνει ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-4254355 του ΤΑ Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

About Post Author