Διασωλnνωμένος σε κρiσιμη κατάσταση 4χρονος που ξυλοκοπήθnκε άγρια από τον πατέρα του

Μέγαρα: Διασωληνωμένο 4χρονο αγοράκι στο Θριάσιο – Ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφο της μητέρας του

Η 29χρονη μητέρα του το πήγε αναίσθητο στο Κέντρο Υγεία Μεγάρων – Θα μεταφερθεί στο «Αγλαΐα Κυριακού» λόγω της κρίσιμης κατάστασης της υγείας του

Ένα απίστευτο περιστατικό έρχεται από τα Μέγαρα, καθώς αγοράκι 4 ετών νοσηλεύεται διασωληνωμένο καθώς κατά πληροφορίες φέρεται να ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφο της μητέρας του.

Το παιδί νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο Θριάσιο Νοσοκομείο με την κατάσταση της υγείας του να είναι πολύ σοβαρή, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας aixminews.gr, ενώ αναμένεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριάκου».

Η μητέρα του το πήγε αναίσθητο στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων

Το αγοράκι μεταφέρθηκε αρχικά αναίσθητο στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων από την 29χρονη μητέρα του, το μεσημέρι της Τετάρτης (10/01), όπου κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Συνοδεία αστυνομικών της ΔΙΑΣ η μεταφορά του παιδιού στο Θριάσιο, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένο

Η διακομιδή από την δομή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας της πόλης στο Θριάσιο Νοσοκομείο, έγινε με το ασθενοφόρο του Δήμου Μεγάρων, συνοδεία γιατρού και αστυνομικών της ΔΙΑΣ.

Όταν το παιδί έφτασε στο νοσοκομείο διασωληνώθηκε άμεσα, ενώ λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης πρόκειται να μεταφερθεί διασωλημένο στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριάκου».

Κατά πληροφορίες, η 29χρονη μητέρα κατήγγειλε ότι τον 4χρονο χτύπησε βάναυσα ο σύντροφός της.

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη επιχείρηση της Ασφάλειας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη, ενώ στο σπίτι της οικογένειας είναι κι άλλα τρία ανήλικα παιδιά της ίδιας μητέρας -ηλικίας 10, 9 και 8 ετών- τα οποία τα έχει αποκτήσει επίσης από άλλον σύντροφο.

Η οικογένεια ζει στην περιοχή Βλυχός στα Μέγαρα.

About Post Author