Αuτός είναι ο Έλληνας τράπερ που συνελήφθη με κoκαΐνn στο Πεδίον του Άρεως

Ο γνωστός Έλληνας τράπερ Strat The Plug είναι ο 27χρονος που έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας στο Πεδίον του Άρεως, έχοντας πάνω του 122 γραμμάρια κοκαΐνη και 2.350 ευρώ. Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του.

Πιο αναλυτικά, όλα έγιναν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (4.11.2023) όταν ο τράπερ βρισκόταν μαζί με άλλον έναν στη συμβολή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με την οδό Μαυροματαίων, στο Πεδίον του Άρεως, έχοντας κοκαΐνη – όπως διαπιστώθηκε μετά.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Πεζών Περιπολιών θεώρησαν ύποπτες τις κινήσεις τους, γι’ αυτό και αποφάσισαν να τους ελέγξουν.

Όταν τους πλησίασαν, ένας νεαρός έφυγε τρέχοντας προς τα Εξάρχεια και, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο τράπερ πέταξε στο έδαφος μια νάιλον συσκευασία που περιείχε 122 γραμμάρια κοκαΐνης. Οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν, τον έψαξαν και βρήκαν στις τσέπες του τα 2.350 ευρώ.

@strattheplug210 MAYBACH #φοργιου #μπεςφοργιουγαμω #φυ #foryou #fy ♬ πρωτότυπος ήχος – strattheplug

Ο τράπερ συνελήφθη για κατοχή κοκαΐνης και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Κυψέλης, εκεί όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του. Ο 27χρονος απολογήθηκε ενώπιον των δικαστικών Αρχών και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

About Post Author