Αρχίζει να λάμπει η αλήθεια: Ψεύτης ο 19χρονος που καταγγέλλει τον πατέρα Αντώνιο

Τι είπε στην εκπομπή «Το Πρωινό» εργαζόμενος της «Κιβωτού του Κόσμου» για τις συνθήκες διαβίωσης, την κακοποίηση και την στάση του πατέρα Αντωνίου.

Ο Τσαμπί, ένας πρώην φιλοξενούμενος της «Κιβωτού του Κόσμου» της δομής της Χίου, μίλησε το πρωί της Πέμπτης στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και απέρριψε κάθε καταγγελία σε βάρος του πατέρα Αντωνίου και άλλων στελεχών της δομής.

Ο νεαρός άνδρας από την Χίο, ο οποίος είναι στην δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» εδώ και 15 χρόνια, τα τελευταία εκ των οποίων και ως εργαζόμενος σε αυτήν, σε θέση οδηγού θεωρεί ότι ο 19χρονος που κατήγγειλε ασέλγεια σε βάρος του από στέλεχος της ΜΚΟ λέει ψέματα.

Ο ίδιος δήλωσε ότι για το χρονικό διάστημα των έξι μηνών τον είχε φιλοξενήσει στο σπίτι του και δεν τον θεωρεί αξιόπιστο. Ό ίδιος μάλιστα δήλωσε πως ο 19χρονος δεν ξέρει για ποιο λόγο έκανε αυτές τις καταγγελίες.

Ερωτηθείς σχετικά είπε πως και ο ίδιος έκανε συχνά μασάζ στον πατέρα Αντώνιο, επειδή τον έβλεπε σαν πατέρα του και ήθελε να τον ξεκουράζει, ενώ αποκάλυψε πως πολλά παιδιά, μεταξύ των οποίων ο ίδιος, έδενε τα κορδόνια στον ιερέα, καθώς έλεγε πως υπέφερε από την μέση του.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του στον αέρα της εκπομπής «Το πρωινό» επικράτησε ένταση μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και του Τσαμπί όταν ο δεύτερος αποκάλεσε τον παρουσιαστή «δικαστή».

«Οι δημοσιογράφοι ξαφνικά έγιναν δικαστές. Είσαι δικαστής», είπε ο Τσαμπί απευθυνόμενος στον Γιώργο Λιάγκα.

«Μιλάς με έναν άνθρωπο που αν δεν το ξέρεις ήμουν στο πλευρό του πατέρα Αντωνίου και έχω βοηθήσει όσο λίγοι δημοσιογράφοι την Κιβωτό του Κόσμου. Είναι ντροπή σου να λες για εμένα ότι είμαι δικαστής. Έχω πει μακάρι αυτά που λέγονται να είναι ψέματα. Κανείς δεν θέλει ένας άνθρωπος με ράσο που είχε ένα όραμα και το υλοποίησε να έχει κάνει τα πράγματα για τα οποία καταγγέλλεται», απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.

Σημειώνεται ότι ο νεαρός φιλοξενούμενος στη δομή της Κιβωτού κατά τη διάρκεια της ομιλίας του θέλησε να αποκαλύψει το όνομα του 19χρονου, κάτι το οποίο δεν του επέτρεψαν οι δημοσιογράφοι στο πλατό.

Δείτε το βίντεο:

Ο λόγος που ο πατέρας Αντώνιος σταμάτησε τις τηλεοπτικές συνεντεύξεις

Νωρίτερα σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στην προγραμματισμένη συνέντευξη του πατέρα Αντώνιου στην «Super Κατερίνα» την οποία ακύρωσε στον αέρα της εκπομπής της.

Όπως τόνισε η παρουσιάστρια του Alpha, λίγο πριν από το ραντεβού με τον πατέρα Αντώνιο ενημερώθηκε για την απόφασή του να απέχει από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις. Να σου θυμίσουμε, ότι η συνέντευξη είχε «κλειστεί» στον «αέρα» της εκπομπής την περασμένη Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, όταν η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε από τον δημιουργό της «Κιβωτού του Κόσμου» να τον επισκεφθεί στη δομή για μία επιπλέον συνέντευξη.

«Όταν τον φιλοξενήσαμε δεσμεύτηκε στον τηλεοπτικό αέρα, τον παρακάλεσα εγώ να πάω την Κυριακή να κάνουμε μια συνέντευξη. Με το που τελειώνει η εμφάνισή του στην εκπομπή, συνομιλούμε όντως με τον άνθρωπο που είναι δίπλα του και μου λέει: “Σε περιμένουμε Κατερίνα σε περιμένουμε στην Κιβωτό την Κυριακή”», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Μέχρι το Σάββατο πολύ αργά το βράδυ συνομιλούσαμε κανονικά και εγώ οι συνεργάτες μου με τον άμεσα συνεργάτη του πατέρα Αντώνιου. Τελευταία στιγμή, μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε πήρε τηλέφωνο και είπε πως οι τηλεοπτικές εμφανίσεις τους έχουν κάνει κακό και πως από εδώ και πέρα σταματούν οποιαδήποτε τηλεοπτική εμφάνιση», αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της.

About Post Author