Απολύθηκε από τη δουλειά του ο Μάνος Δασκαλάκης

Από τη δουλειά του απολύθηκε ο Μάνος Δασκαλάκης που εργαζόταν σε μεταφορική εταιρεία.

Είχε τεθεί σε καθεστώς αναστολής όταν άρχισαν να βγαίνουν στο φως τα στοιχεία της υπόθεσης στην Πάτρα,

Εν μέσω καταιγιστικών εξελίξεων για την υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, ο εν διαστάσει σύζυγος της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνος Δασκαλάκης, απολύθηκε από τη δουλειά του.

Σύμφωνα με το Star, ο πατέρας από την Πάτρα τα τελευταία δυόμιση χρόνια εργαζόταν σε μεταφορική εταιρεία. Όταν χώρισε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, πήρε μετάθεση για την Αθήνα και εργαζόταν στην ίδια εταιρεία αλλά σε διαφορετική θέση.

Όταν άρχισαν να βγαίνουν στο φως τα στοιχεία της υπόθεσης, οι εργοδότες του Μάνου τον έθεσαν σε καθεστώς παύσης, ενώ του είχαν πει πως όλα θα κριθούν από τις εξελίξεις. Ωστόσο, σήμερα έγινε γνωστό πως ο Μάνος Δασκαλάκης έχασε τη δουλειά του και απολύθηκε τελικά.

Θα ζητήσει τεστ DNA για τη Μαλένα και την Ίριδα

Ότι ο Μάνος Δασκαλάκης θα ζητήσει τεστ DNA για τη Μαλένα και την Ίριδα αποκάλυψε το Star.

Η αποκάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια συζήτησης για τον γονιδιακό έλεγχο που είχε ζητηθεί να γίνει μετά τους θανάτους των δύο παιδιών. Όπως ακούστηκε στο ρεπορτάζ του Star είχε ζητηθεί από πολύ νωρίς να γίνει γονιδιακός έλεγχος για τα γονίδια του αιφνίδιου θανάτου από τον διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου του Ρίου, Α. Ηλιάδη.

Οι γονείς είχαν δώσει την έγκρισή τους από τον Απρίλιο του 2021 να πραγματοποιηθεί ο έλεγχος αυτός και μάλιστα ο κ. Ηλιάδης είχε μεσολαβήσει ώστε να βρεθεί τρόπος να γίνει δωρεάν, καθώς το ζευγάρι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

 Πηγή:topontiki.gr