30χρονη δασκάλα παρέσυρε 14χρονο στο κρεβάτι και μετά τον κατηγόρησε ότι έπεσε θύμα της γοητείας του

Μία 30χρονη δασκάλα, η Κέιτι Ελίζαμπεθ Σμιθ, κακοποίησε έναν 14χρονο, αφού πρώτα του έστελνε μηνύματα και γυμνές φωτογραφίες της, για πολλούς μήνες.

Σύμφωνα με την Daily Mail Australia, το αγόρι έφυγε από την τάξη στο σχολείο Hunter Valley της Νέας Νότιας Ουαλίας στην Αυστραλία «για να πιει ένα ποτό» και η δασκάλα όρμησε πάνω του, το φίλησε και άρχισε να τον χαϊδεύει με βία μέσα από το αθλητικό του σορτς, ενώ αμέσως μετά το συμβάν, του είπε να μην πει τίποτε σε κανέναν και τον απείλησε ότι θα έμπαινε «σε μπελάδες» με την αστυνομία, αν δεν έκανε αυτό που του ζήτησε.

Το αγόρι – που δεν ήταν μαθητής της 30χρονης – επέστρεψε στην τάξη μετά τη συνάντησή τους, ωστόσο, ο εφιάλτης συνεχίστηκε, με δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι συναντήθηκε ξανά με τη δασκάλα σε πάρκινγκ, όπου προέβησαν σε σεξοuαλικές πράξεις.

Η 30χρονη δασκάλα και ο 14χρονος είχαν “σχέση” για περίπου πέντε μήνες

Η “σχέση” της δασκάλας με τον ανήλικο μαθητή ξεκίνησαν λίγο μετά την 1η Ιουλίου του 2018, αφού είδαν ο ένας τον άλλον στο σχολείο και το αγόρι πρόσθεσε τη δασκάλα στην εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης, Snapchat.

Μία εβδομάδα μετά την ανταλλαγή τυπικών χαιρετισμών στην εφαρμογή, τα μηνύματα απέκτησαν σεξοuαλικό περιεχόμενο και γρήγορα ξέφυγαν από τον έλεγχο.

Το αγόρι έστειλε στη δασκάλα μια φωτογραφία των γεννητικών του οργάνων και εκείνη απάντησε με μία γυμνή φωτογραφία. Στη συνέχεια, αντάλλαξαν πολλές σεξοuαλικές φωτογραφίες, κατά τη διάρκεια πέντε μηνών. Οι συνομιλίες ολοκληρώθηκαν στις 22 Δεκεμβρίου 2019, όταν το αγόρι πήγε διακοπές με την οικογένειά του και δεν είχε πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Η 30χρονη συνελήφθη και κατηγορήθηκε για παράνομη σεξοuαλική δραστηριότητα με ανήλικο, άσεμνη επίθεση σε άτομο κάτω των 16 ετών και σκόπιμη σεξουαλική επαφή, ενώ δήλωσε στο δικαστήριο πως το αγόρι ήταν εκείνο που την παρέσυρε, στην προσπάθειά της να ρίξει όλη την ευθύνη στον 14χρονο.

Μετά τις κατηγορίες που της ασκήθηκαν, καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών ετών και δέκα μηνών, ωστόσο, τον Φεβρουάριο, το Εφετείο της Νέας Νότιας Ουαλίας μείωσε την ποινή της κατά 18 μήνες και πλέον κυκλοφορεί ξανά ελεύθερη.

enimerotiko.gr

About Post Author