19χρονος δεν άντεξε το bullying που του έκαναν και κρεμάστηκε στο δωμάτιό του

Νεκρός στο δωμάτιό του βρέθηκε ένας 19χρονος, ο οποίος δεν άντεξε το bullying που του έκαναν μετά από γυμνές φωτογραφίες του που διέρρευσαν στο ίντερνετ.

Ο σπουδαστής, Τζόελ Κρόκετ, απαγχονίστηκε στο σπίτι του στο Λίβερπουλ τον Απρίλιο. Τον νεαρό βρήκε η μητέρα του, Ρουθ, η οποία αποκάλυψε ότι ο γιος της, που σπούδαζε υποκριτική ήταν θύμα εκβιασμού και εκφοβισμού και αυτό ήταν που τον οδήγησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

«Ο Τζόελ ήταν ευάλωτος. Ξαφνικά άρχισε να κάνει υπεραναλήψεις, να χρησιμοποιεί κρυφά τις πιστωτικές για να αγοράζει παιχνίδια, πράγματα που απλά δεν ταιριάζουν στο χαρακτήρα του», λέει η μητέρα του άτυχου νεαρού.

«Μια μέρα μπήκα στο δωμάτιό του και ο Τζόελ μου είπε ότι ένα αγόρι από το σχολείο του είχε ανεβάσει φωτογραφίες του στο διαδίκτυο αλλά μου είπε ότι δεν ήταν δικές του και να μην ανησυχώ. Τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν δικές του αλλά έμοιαζε να το διαχειρίζεται» συνεχίζει η μητέρα του.

«Τρεις μέρες πριν πεθάνει, άκουσα να τον κοροϊδεύουν και να τον βρίζουν μέσω Xbox. Παρατήρησα ότι ήταν κακοδιάθετος αλλά ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι θα αυτοκτονούσε. Ήταν πιο ήσυχος από ό,τι συνήθως και κοιμόταν πολύ» λέει η κυρία Ρουθ Κρόκετ.

«Δεν ήξερα τι συνέβαινε, δεν είχα ιδέα» λέει με δάκρυα στα μάτια. «Τρεις μέρες πριν πεθάνει μου ζήτησε κάποια λεφτά και αρνήθηκα. Δεν μου είχε περάσει τότε από το μυαλό αλλά τώρα που το σκέφτηκα πιστεύω ότι τον εκβίαζαν μέσω του Xbox για τις γυμνές του φωτογραφίες» λέει η κυρία Κρόκετ.

Πηγή: reader.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.