«Σατανικός καρκίνος» – Γιατί ο Κιμ Γιονγκ Ουν τα βάζει με σέξι τραγουδίστριες

Νέες απαγορεύσεις, υπό τον φόβο της επιρροής της κουλτούρας της Δύσης, επέβαλε ο Βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν, με τη νέα λίστα απαγορεύσεων να έχει και νέες πολλαπλάσιες ποινές στους παραβάτες της.

Νέα θύματα των απαγορεύσεων του Κιμ είναι η ποπ κουλτούρα της Νότιας Κορέας η οποία έχει γίνει υπερβολικά δημοφιλής σε ολόκληρο τον κόσμο τα τελευταία χρόνια. Με πρώτη την K-pop, τα μουσικά συγκροτήματα ποπ, δηλαδή, της Νότιας Κορέας και τα K-dramas (τις κοινωνικές σειρές της χώρας που έχουν κατακτήσει τον πλανήτη) η Νότια Κορέα δείχνει απειλητική όσο ποτέ στα μάτια του Κιμ Γιονγκ Ουν.

Μετά την απαγόρευση των στενών τζιν, τα οποία ήταν κίνδυνος για την ηθική της νεολαίας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας, σειρά έχει η μυστική εκστρατεία εναντίον της νοτιοκορεάτικης ποπ κουλτούρας που προωθεί το καπιταλιστικό lifestyle.

Oι νέοι πιο αυστηροποιημένοι νόμοι που θέσπισε ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας αύξησαν σε 15 χρόνια, από 5 που ήταν πριν, την τιμωρία με καταναγκαστικά έργα σε όσους παρακολουθούν ή έχουν στην κατοχή τους ψυχαγωγικό περιεχόμενο από τη Νότια Κορέα, με τα κρατικά μέσα να ενημερώνουν ότι το υλικό αυτό αποτελεί εχθρό της σοσιαλιστικής ζωής και πως η ιστορία διδάσκει ένα κρίσιμο μάθημα ότι μια χώρα μπορεί να γίνει ευάλωτη και τελικά να καταρρεύσει σαν υγρός τοίχος ανεξάρτητα από την οικονομική και αμυντική της δύναμη αν δε διατηρήσει τον δικό της τρόπο ζωής.

Πηγή:instanews.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours