Ο Lamar Odom μόλις παραδέχτηκε πως απείλησε να σκοτώσει την Khloe Kardashian (vid)

Ο γάμος του Lamar Odom με την Khloe Kardashian ήταν από αυτούς που είχαν απασχολήσει ιδιαίτερα τα social media και τα tabloids, κυρίως προς τα τέλη του, όταν η reality star προσπαθούσε να πάρει διαζύγιο. Ο πρώτος (και μοναδικός) γάμος της Kardashian δεν στέφθηκε και με μεγάλη επιτυχία, αφού ο πρώην NBAer απάτησε ουκ ολίγες φορές την Khloe.

Επιπλέον άρχισε να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών, οι οποίες λίγο έλειψαν να τον οδηγήσουν στον θάνατο το 2015 σε ένα οίκο ανοχής, όπου κι έπεσε σε κώμα. Όταν εν τέλει ξεπέρασε τον κίνδυνο και βρήκε και πάλι τον εαυτό του, σταμάτησε τη χρήση ουσιών με την Khloe να μένει ακόμη στο πλευρό του.

Περίπου ενάμιση χρόνο μετά το διάσημο ζευγάρι χώρισε οριστικά, με τον Lamar όμως να θέλει ακόμη και σήμερα να μείνει με την Khloe. Όσο λοιπόν ο μπασκετμπολίστας ήταν υπό την επήρεια των ναρκωτικών ουσιών έκανε κάτι που μάθαμε τώρα και πραγματικά σοκαριστήκαμε.

https://youtu.be/jluyxKgvjwY

Ο μπασκετμπολίστας έγραψε ένα βιβλίο, το οποίο κυκλοφόρησε εχθές και μέσα στο οποίο αποκάλυψε πως στο παρελθόν, όταν ήταν ακόμη ζευγάρι με την Khloe είχε απειλήσει να τη σκοτώσει.

Περιέγραψε τη στιγμή ακριβώς όπως έγινε κι ανέφερε πως είναι η στιγμή που έχει μετανιώσει περισσότερο από όλες στη ζωή του.

Ο Lamar ανέφερε πως ήταν τελείως υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών εκείνη τη στιγμή που ήρθε στα χέρια με τη reality star, φωνάζοντάς της: «Προσπαθείς να με ντροπιάσεις μπροστά στους φίλους μου; Θα σε σκοτώσω, δεν ξέρεις τι είμαι ικανός να κάνω».

Τώρα που το θυμάται συμπληρώνει: «Είμαι εντελώς σίγουρος πως πρέπει να είχε τρομάξει πολύ τότε. Το σκέφτομαι τώρα και δεν μπορώ να πιστέψω πως μπόρεσα να συμπεριφερθώ έτσι σε μια «βασίλισσα» όπως η Khloe».

Πηγή:queen.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours