Ο «Ετικά» είχε εξαφανιστεί πριν μια εβδομάδα

Νεκρός στην άκρη της γέφυρας του Μανχάταν εντοπίστηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου ο γνωστός 29χρονος YouTuber «Ετικά».

Η είδηση του θανάτου του Ντέσμοντ Αμοφά, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, επιβεβαιώθηκε από το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης.

Λίγες ώρες πριν την εξαφάνισή του, είχε «ανεβάσει» ένα βίντεο στο κανάλι του στο οποίο είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα εξαφανιζόταν και είχε προκαλέσει ανησυχία στην οικογένειά του.

Αποτέλεσμα εικόνας για «Ετικά»

«Λυπάμαι που πρόδωσα την εμπιστοσύνη σας, λυπάμαι που σας έδιωξα όλους», ενώ ανέφερε έμμεσα ότι σκέφτεται να αυτοκτονήσει. «Εκμεταλλεύτηκα πολλούς από εσάς, σας χειραγώγησα, σας είπα ψέματα. Δεν ξέρω τι με περιμένει από την άλλη πλευρά, αλλά είμαι έτοιμος να το αντιμετωπίσω», είχε γράψει στην περιγραφή τού βίντεο. «Όσο γνωρίζουμε, δεν υπάρχει ζωή μετά το θάνατο. Ο χρόνος μου τελειώνει τώρα, αλλά αν υπάρχει κάποιος τρόπος, θα σας στείλω όσες ευλογίες μπορώ από την άλλη πλευρά» ακούγεται να λέει ο 29χρονος «Ετικά» σε ένα από τα βίντεο του όπως αναμεταδίδουν τα ξένα μέσα.

Πηγή:newsbeast.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours