Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν περίπου μια εβδομάδα.

nikolas-keitz-stin-kupro-gia-ta-gurismata-tis-neas-tou-tainias

Ο πρόεδρος της CIPA Μιχάλης Μιχαήλ, βρέθηκε στο studio της εκπομπής του Alpha Κύπρου «Ενημέρωση Τώρα», όπου αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Νίκολας Κέιτζ (Nicolas Cage) «Jiu Jitsu» θα πραγματοποιηθούν στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός του Χόλιγουντ φτάνει στην Κύπρο στις 24 Ιουνίου για να την έναρξη των γυρισμάτων, ενώ ο παραγωγός βρίσκεται ήδη στο νησί εδώ και τρεις βδομάδες. Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν περίπου μια εβδομάδα και θα γίνουν σε δύο χωριά της επαρχίας της Λευκωσίας, τα Λύμπια και το Μάμμαρι.

«Διάλεξαν το χωριό Μάμμαρι, βρήκαν κάποιες σπηλιές που θεωρούν ότι μπορούν να ενταχθούν στο concept της ταινίας. Ο παραγωγός έχει γυρίσει όλη την Κύπρο, μικρό μέρος των γυρισμάτων θα γίνει στα Λύμπια. Βρήκαν τις τοποθεσίες που ταιριάζουν στο φιλμ».

Την είδηση έκανε αρχικά γνωστή με ανακοίνωσή του ο Κυπριακός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων (Invest Cyprus). Πρόκειται για μια ταινία επιστημονικής φαντασίας και πολεμικών τεχνών η οποία θα έχει τίτλο «Jiu Jitsu» και της οποίας το κόστος παραγωγής ανέρχεται στα 24,6 εκατομμύρια.

Το καστ συμπληρώνουν οι καταξιωμένοι επίσης ηθοποιοί του Χόλιγουντ, Frank Grillo, Alain Moussi, Rick Yune, Marie Avgeropoulos και JuJu Chan.

φωτο: EPA

Πηγή:thetoc.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours