Φουντώνουν οι φήμες στο Χόλιγουντ που θέλουν του πρωταγωνιστές της ταινίας A Star Is Born, Μπράντλεϊ Κούπερ και Lady Gaga να είναι μαζί και ερωτευμένοι.

Η χημεία του στη μεγάλη οθόνη έκανε πολλούς θαυμαστές να ονειρευτούν πως ο κινηματογραφικός έρωτας του Μπράντλεϊ Κούπερ και της Lady Gaga θα μπορούσε να μεταφραστεί σε ένα πραγματικό ειδύλλιο. Τις φήμες πως οι δυο πρωταγωνιστές της ταινίας έχουν έρθει πιο κοντά φούντωσε η live εμφάνισή τους το βράδυ της απονομής των Οσκαρ, όταν τραγούδησαν το Shallow.

Κι αν τα δημοσιεύματα βούιξαν και τα social media ονειρεύτηκαν μεγαλοφώνως τον έρωτα της Lady Gaga με τον Μπράντλεϊ Κούπερ, οι ίδιοι ισχυρίζονταν πως είναι απλώς συνεργάτες και πολύ καλοί φίλοι. Αλλωστε, στο κοινό που αποθέωνε την εμφάνισή τους τη βραδιά των Οσκαρ βρισκόταν και η σύζυγος του Κούπερ, Ιρίνα Σάικ, που χειροκρότησε θερμά τους δύο πρωταγωνιστές.

Τριγμοί στον γάμο Ιρίνα Σάικ και Μπράντλεϊ Κούπερ

Η Ιρίνα Σάικ είναι παντρεμένη με τον Μπράντλεϊ Κούπερ εδώ και τρία χρόνια, ενώ μαζί έχουν αποκτήσει και μια κόρη. Οι αναφορές για σύννεφα στη σχέση τους έχουν διαρρεύσει εδώ και μήνες, με πηγές από το στενό τους περιβάλλον να τονίζουν πως «τα πράγματα δεν είναι καλά» αλλά και πως «κανείς εκ των δύο δεν είναι πια ευτυχισμένος. Η σχέση τους κρέμεται από μια κλωστή».

Η τελευταία φορά που η Ιρίνα Σάικ ανάρτησε φωτογραφία της με τον σύζυγό της Μπράντλεϊ Κούπερ ήταν πριν από έναν χρόνο, τον Μάιο του 2018 στο κόκκινο χαλί των Καννών. Αν και το μοντέλο δεν συνηθίζει να ποστάρει προσωπικές της στιγμές, αυτή είναι η τελευταία φορά που ανέβασε φωτογραφία της μαζί με τον ηθοποιό. Φαίνεται άλλωστε πως γενικά η τελευταία τους κοινή εμφάνιση ήταν εκείνη το βράδυ της απονομής των Οσκαρ.

Η τελευταία ανάρτηση της Lady Gaga μαζί με τον Μπράντλεϊ Κούπερ στο Instagram ήταν τον περασμένο Ιανουάριο όπου και πόζαρε πλάι στον σκηνοθέτη Στίβεν Σπίλμπεργκ. Τότε έγραφε με νόημα: «Αυτή είναι μια πολύ τυχερή Ιταλίδα από τη Νέα Υόρκη στη φωτογραφία», αναφερόμενη φυσικά στον εαυτό της και το πόσο ευτυχισμένη ήταν που βρισκόταν πλάι στον ηθοποιό. Ποιος θα ξεχάσει άλλωστε την διαχυτική Lady Gaga στο πάρτι μετά τα βραβεία Οσκαρ που συζητήθηκαν όσο τίποτα άλλο πριν από μερικούς μήνες; Να σημειωθεί πως η τραγουδίστρια φέρεται να χώρισε λίγες μέρες πριν την απονομή των βραβείων Οσκαρ.

Πηγή:pronews.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours