Όσκαρ 2021: Χωρίς κεντρικό παρουσιαστή και φέτος η τελετή απονομής των βραβείων

Φέτος, η 93η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ δε θα είναι όμοια με καμία προηγούμενη. Το μόνο της κοινό θα είναι ότι θα πραγματοποιηθεί χωρίς κεντρικό παρουσιαστή, όπως ακριβώς συνέβη και στις δύο προηγούμενες τελετές.

Η απουσία αυτή δεν οφείλεται στην πανδημία, ούτε στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν λόγω αυτής. Η Ακαδημία, που δοκίμασε να εφαρμόσει αυτόν τον τρόπο παρουσίασης πρώτη φορά το 2019, λόγω της απόλυσης του Κέβιν Χαρτ, τώρα δείχνει να θέλει να παγιώσει το σχήμα των σταρ-παρουσιαστών των βραβείων. Αυτό συμβαίνει καθώς κατ’ αυτόν τον τρόπο μειώνεται ο χρόνος της μετάδοσης και έτσι διατηρείται ένας ρυθμός σε μία τελετή, η οποία κρατά αφόρητα πολλές ώρες.

Η 93η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Απριλίου στο Union Station, το σιδηροδρομικό σταθμό του Λος Άντζελες, με παράλληλη παρουσίαση από το παραδοσιακό «σπίτι» των Όσκαρ, το Dolby Theatre. Οι παραγωγοί της βραδιάς έδωσαν σαφή οδηγία ότι τίποτα άλλο δεν αλλάζει, ότι η τελετή θα γίνει δια ζώσης κι ότι θέλουν τους σταρ ντυμένους με επίσημο ένδυμα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *