Φρίκη: Ανατινάχθηκε το κεφάλι 40χρονης την ώρα που υποβάλονταν σε πλύση στομάχου (vid)

Η έκρηξη έγινε όταν τοποθετήθηκε αλατούχο διάλυμα για να γίνει η πλύση στομάχου αλλά υπήρξε αντίδραση με το άγνωστο δηλητήριο που είχε καταναλώσει η 40χρονη – Προσοχή, σκληρές εικόνες στο video:

Σε μία πρωτοφανή τραγωδία εξελίχθηκε η επέμβαση πλύσης στομάχου που επιχειρήθηκε σε μία 40χρονη στην Ινδία η οποία σύμφωνα με τους συγγενείς της είχε καταναλώσει άγνωστη ποσότητα από δηλητήριο αγνώστου προελεύσεως και είχε πέσει σε κώμα.

Η διακομιδή της 40χρονης έγινε άμεσα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της πόλης Αλιγκάρ. Εκεί επιχειρήθηκε να υποβληθεί σε πλύση στομάχου αλλά τα πράγματα βγήκαν εκτός ελέγχου κατά την διάρκεια της επέμβασης.

Εκρηξη με το αλατούχο διάλυμα

Μόλις οι γιατροί έβαλαν το σωλήνα αναρρόφησης στον οισοφάγο της 40χρονης και τοποθέτησαν την απαραίτητη ποσότητα αλατούχου διαλύματος το κεφάλι της ασθενούς κυριολεκτικά εξερράγη και η ασθενής βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Σύμφωνα με τους γιατρούς το αλατούχο διάλυμα που χρησιμοποιήθηκε πιθανώς αντέδρασε με την ουσία που είχε πιει η γυναίκα προκαλώντας «έκρηξη» στο κεφάλι της αλλά και σε άλλα ζωτικά όργανα.

«Εβγαζε φωτιές από το στόμα»

«Εγινε έκρηξη μέσα στο σώμα της και στο κεφάλι. Από το στόμα της έβγαιναν φλόγες μαζί με καπνό. Δεν είχαμε ξαναζήσει κάτι παρόμοιο. Εχουμε στείλει όλα τα δείγματα για ανάλυση για να διαπιστωθουν ποιες χημικές ουσίες αντέδρασαν και έγινε η έκρηξη» αναφέρει ο επικεφαλής γιατρός.

Προσοχή σκληρές εικόνες στο βίντεο:

«Πρώτη φορά στην ιστορία της ιατρικής»

Tόνισε επίσης πως η ψύχραιμη αντίδραση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού απέτρεψαν γενίκευση της πυρκαγιάς εντός του χειρουργείου και κατέληξε: «Παρακολουθούμε συνεχώς το βίντεο που καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας. Εχω επικοινωνήσει και με πολλούς γιατρούς στο εξωτερικό. Τέτοιο πράγμα δεν έχει συμβεί ξανά στην ιστορία της ιατρικής».

Πηγή:ethnos.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours