Την συνέλαβαν στο αεροδρόμιο γιατί δεν είχαν δει «πιο όμορφη γυναίκα»

Της βγήκε… ξινό το να μην πληρώσει τον λογαριασμό του εστιατορίου

Μια 28χρονη κοπέλα συνελήφθη το αεροδρόμιο του Λας Βέγκας επειδή δεν πλήρωσε το γεύμα της σε εστιατόριο.

Όμως κατά την διάρκεια σύλληψης της, η 28χρονη πέρα από τις κατηγορίες είχε να αντιμετωπίσει και τους αστυνομικούς, οι οποίοι δεν παρέλειψαν της πουν ότι συλλαμβάνεται επειδή «είναι ότι πιο όμορφο έχουν δει». Σχόλια για την εμφάνιση της δεν έλειψαν από τους αστυνομικούς, κατά την σύλληψη της 28χρονης, γεγονός που την εξόργισε.

Σύμφωνα με το Insider , η γυναίκα συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα, αφού κατηγορήθηκε πως δεν πλήρωσε τον λογαριασμό στο εστιατόριο του αεροδρομίου. Στην αστυνομική έκθεση που έλαβαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η 28χρονη Hend Bustami φέρεται να είπε πως οι αστυνομικοί τη συνέλαβαν επειδή «δεν είχαν δει ποτέ κάποια τόσο όμορφη» και τους κατηγόρησε ότι την παρενόχλησαν.

Στο 8 News Now, γράφεται ότι τα αρχεία της αστυνομίας μιλούν για παραβίαση της συμπεριφοράς του αεροδρομίου από την 28χρονη και κατηγορήθηκε ότι έφυγε από ένα εστιατόριο Chili’s στο διεθνές αεροδρόμιο Harry Reid, χωρίς να πληρώσει τον λογαριασμό.

Οι αστυνομικοί φαίνεται να συνεργάστηκαν με αξιωματούχους του αεροδρομίου, και δήλωσαν ότι η γυναίκα ταιριάζει με την περιγραφή που είχαν για μια νεαρή, η οποία είχε παραλείψει την πληρωμή της σε εστιατόριο. Ωστόσο σύμφωνα με την 28χρονη οι αστυνομικοί όχι μόνο την παρενόχλησαν, αλλά μάλιστα την συνέλαβαν λέγοντας δεν είχαν δει ποτέ «καμία τόσο όμορφη όσο εκείνη».

Η γυναίκα απείλησε να φτύσει την αστυνομία ακούγοντας τα σχόλια αυτά, υποστηρίζοντας ότι «οι αξιωματικοί ήταν διεστραμμένοι».

Τα γεγονότα αυτά εις βάρος της Bustami, είχαν ως αποτέλεσμα να κρατείται στη φυλακή, να χρειάζεται εγγύηση 1.000 δολαρίων και να παρουσιαστεί στο δικαστήριο στις 27 Οκτωβρίου.

Πηγή:news.gr

About Post Author