Συνοδός που έχει πάει με πάνω από 10.000 πελάτες αποκαλύπτει τι θέλουν οι άνδρες

Μετά από 12 χρόνια εμπειρίας η 39χρονη ξέρει καλά τις βαθύτερες επιθυμίες τους και τι ζητούν στο κρεβάτι.

Μία πρώην ιερόδουλη που ισχυρίζεται ότι έχει κάνει σεξ με περισσότερους από 10.000 πελάτες αποκαλύπτει όχι μόνο τα μυστικά του αγοραίου έρωτα αλλά και τι πραγματικά θέλουν οι άνδρες στο κρεβάτι, σε ένα συναρπαστικό νέο βιβλίο.

Μετά από περισσότερο από μια δεκαετία στο «αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου», η 39χρονη Gwyneth Montenegro από την Αυστραλία, που πλέον έχει εγκαταλείψει τον κλάδο, αποφάσισε να μοιραστεί τη «σοφία» που απέκτησε στο κρεβάτι με άλλες γυναίκες.

Σύμφωνα με την ίδια, το μυστικό της επιτυχίας στο συγκεκριμένο επάγγελμα δεν είναι η εμφάνιση ούτε το μέγεθος του στήθους. Η δική της εμπειρία την έχει διδάξει ότι οι περισσότεροι άνδρες προτιμούν ένα μέτριου μεγέθους αληθινό στήθος από ένα μεγάλο «πλαστικό» και ότι δεν χρειάζεται να είσαι «θεά» για να κάνεις θραύση στον χώρο.

«Ένα μυστικό του χώρου μας είναι ότι πολλοί πελάτες ψάχνουν ειδικά γυναίκες που δεν είναι και τόσο εντυπωσιακές εμφανισιακά και δεν έχουν τη λεγόμενη κλασσική ομορφιά. Αυτό συμβαίνει επειδή ντρέπονται και συχνά αισθάνονται ανεπαρκείς μπροστά σε εντυπωσιακές γυναίκες. Όσον αφορά το μεγάλο στήθος, εάν το έχεις σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που το προτιμούν. Αλλά υπάρχει “αγορά” για όλα τα μεγέθη στήθους, ακόμα και τα πολύ μικρά, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας».

Αυτός ο κανόνας ισχύει και για την ηλικία, αφού υπάρχει μια σημαντική μερίδα των ανδρών που προτιμούν τις ώριμες γυναίκες από τις νεότερες.

Όπως τονίζει η Montenegro σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Sun, το πιο σημαντικό πράγμα για τους πελάτες είναι να νιώθουν «ότι τους επιθυμεί και τους χρειάζεται» μια «ερεθισμένη γυναίκα». Επίσης, η συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών θέλει να μπορεί να χαλαρώσει και να συζητήσει με τη γυναίκα που θα πάρει τα χρήματά τους για να τους χαρίσει ως αντάλλαγμα μερικές ώρες ευχαρίστησης.

«Το παν είναι η προσοχή», αποκαλύπτει. «Οι γυναίκες πρέπει να δείχνουν έντονο πόθο και να επιβεβαιώνουν συνεχώς ότι απολαμβάνουν τη διαδικασία του έρωτα».

Μία ακόμη συμβουλή της 39χρονης που προκαλεί εντύπωση αφορά το ντύσιμο που τρελαίνει τους περισσότερους άνδρες, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είναι πολύ αποκαλυπτικό. Σύμφωνα με την ίδια, ένα κομψό, εφαρμοστό και κολακευτικό σύνολο είναι ό,τι πρέπει, ωστόσο δεν πρέπει να… φανερώνει πολλά αφού το μυστήριο είναι σημαντικό. «Στους άνδρες δεν αρέσει να πληρώνουν για κάτι που βρίσκεται σε κοινή θέα και μπορούν να το δουν όλοι», τονίζει η Montenegro, ο οποία συνήθιζε να κερδίζει περί τα 2.000 δολάρια τη βραδιά παρέχοντας τις υπηρεσίες της.

Όσον αφορά στους λόγους που οδηγούν τους περισσότερους άνδρες στις ιερόδουλες, η 39χρονη λέει ότι (αντίθετα με ό,τι πιστεύουν πολλοί) οι πελάτες του αγοραίου έρωτα δεν αναζητούν τόσο «kinky sex», αλλά μια ευκαιρία να νιώσουν «πάλι αρσενικά» επειδή «αισθάνονται απειλή μέσα στις σχέσεις τους.

Η 39χρονη μίλησε στη Sun για το πώς κατέληξε στον συγκεκριμένο επαγγελματικό κλάδο αλλά και το πώς απέκτησε την εμμονή να καταγράφει τις εμπειρίες της με τους 10.091 άνδρες που έχει πάει μέχρι στιγμής.

«Στο σχολείο ήμουν πολύ ντροπαλή και είχα πέσει θύμα bullying. Μεγαλώνοντας, η χαμηλή μου αυτοπεποίθηση σε συνδυασμό με την επιθυμία μου να βγάλω αρκετά χρήματα με ώθησε στο στριπτίζ και αργότερα στην πορνεία», αναφέρει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι μετά από κάθε πελάτη «κατέγραφε» την εμπειρία της σε ένα σημειωματάριο.

«Αρχικά αυτή η συνήθεια ξεκίνησε σαν αστείο και για να θυμάμαι μερικά πράγματα, όμως αργότερα αυτή η τακτική με βοηθούσε και συναισθηματικά, ώστε να αντέξω αυτή τη ζωή», σημειώνει η ίδια.

Πηγή:tilestwra.com

About Post Author

+ There are no comments

Add yours