Σκάνδαλο στη Σκωτία: Ο υπουργός Οικονομίας έστελνε… μηνύματα σε ανήλικο

Μηνύματα σε ένα 16χρονο αγόρι σε Facebook και Instagram έστελνε ο Υπουργός Οικονομίας της Σκωτίας, Derek Mackay, σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας Scottish Sun.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο υπουργός και ο έφηβος σε διάστημα έξι μηνών αντάλλαξαν σχεδόν 270 μηνύματα. Μάλιστα, σε μερικά από αυτά εμφανίζεται να αποκαλεί τον νεαρό “χαριτωμένο” ενώ σε άλλα μηνύματα τον προσκαλεί σε δείπνο και αγώνα ράγκμπι.

Ο 42χρονος πολιτικός που μετά το χωρισμό από τη γυναίκα του το 2013, είχε δηλώσει ανοιχτά πώς είναι ομοφυλόφιλος, υπέβαλε την παραίτησή του από την κυβέρνηση υπό το βάρος των αποκαλύψεων. “Αναλαμβάνω την ευθύνη. Φέρθηκα ανόητα” σημειώνει σε δήλωσή του.

Η 37χρονη μητέρα του 16χρονου αγοριού είναι εκείνη που έφερε το θέμα στη δημοσιότητα.

“Αν τον έβλεπα θα τον ρωτούσα γιατί το έκανε αυτό. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γινόταν αν ο γιος μου του έδινε μία απάντηση που δεν ήθελε να ακούσει” λέει η γυναίκα στη Scottish Sun. Η ίδια υποστηρίζει πώς ο γιος της ενημέρωσε τον Mackay για την ηλικία του και σε μήνυμα του λέει “να μην δοκιμάσει κάτι άλλο” αλλά εκείνος επέμενε.

Σημειώνεται πως ο Mackay ετοιμαζόταν σήμερα να παρουσιάσει τον προϋπολογισμό της Σκωτίας για το 2020.

Πηγή:topontiki.gr

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours