Σε ερωτικό τρίγωνο η Μαράια Κάρεϊ

Το «βαθύ λαρύγγι» που αποκάλυψε το ερωτικό τρίγωνο με τους Μπράιαν Τανάκα και Τζέιμς Πάκερ αναζητεί έως σήμερα η Μαράια Κάρεϊ.

Η 49χρονη ντίβα ακόμη προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος μαρτύρησε στον Τύπο τη σχέση της με τον νυν σύντροφό της Τανάκα όσο ήταν αρραβωνιασμένη με τον δισεκατομμυριούχο Τζέιμς Πάκερ. «Πρώτη προτεραιότητά της αυτήν τη στιγμή είναι να βρει ποιος αφήνει να διαρρεύσουν πληροφορίες για εκείνη» αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον της στο «NW Magazine».

Ο επιχειρηματίας

Ο εκνευρισμός της Κάρεϊ οφείλεται στην προ μηνός αποκάλυψη της Dailymail TV ότι εκείνη και ο Τανάκα άρχισαν να βγαίνουν πριν από την επίσημη διάλυση του αρραβώνα της με τον Αυστραλό επιχειρηματία, το 2016. Σε βίντεο που είχε τραβηχτεί τον Μάρτιο του 2016β στο «Hotel D’ Angleterre» της Κομπεγχάγης, όπου η Κάρεϊ βρισκόταν για συναυλίες, διακρίνεται να χορεύει προκλητικά και να τρίβεται πάνω στα πόδια του χορευτή της. «Ήταν ξεκάθαρα κάτι παραπάνω από απλώς φίλοι τότε. Οι δυο τους φλέρταραν τόσο, που ήταν προφανές ότι κάτι συνέβαινε ανάμεσά τους. Ο Τζέιμς θα είχε τρομοκρατηθεί αν ήταν εκεί» είχε αναφέρει τότε πηγή από το περιβάλλον της.

Σύμφωνα με καλά γνωρίζοντες, η Μαράια ήταν τρελαμένη με τον Αμερικανό χορευτή της καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης της με τον Πάκερ, δηλώνοντας μάλιστα ¨ξαναγεννημένη παρθένα», προκειμένου να μην αναγκαστεί να κάνει σεξ με τον επιχειρηματία.

Μετά τον χωρισμό της από τον Πάκερ, η σχέση της με τον Τανάκα, που κρατάει καλά έως σήμερα, επισημοποιήθηκε. Παρότι έχουν περάσει τρία χρόνια από όλη αυτήν την ιστορία, η Κάρεϊ εμφανίζεται ενοχλημένη που διέρρευσε στη δημοσιότητα ένα τόσο προσωπικό της θέμα κι εμφανίζεται αποφασισμένη να τιμωρήσει όποιον ευθύνεται γι’ αυτό.

Πηγή: Espresso

Leave a Reply

Your email address will not be published.