Πυροβολισμοί στο Παρίσι – Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες 

Ένοπλος άνοιξε πυρ στο Παρίσι, στο 10ο διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας, με τα ξένα μέσα να κάνουν λόγο για δύο νεκρούς από την επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της parisien, οι πυροβολισμοί έλαβαν χώρα στο Κουρδικό Πολιτιστικό Κέντρο Ahmet-Kaya, στη rue d’Enghien 16.

Την ίδια ώρα, το BFM TV μεταδίδει ότι υπάρχουν δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες. Οι δύο από τους τραυματίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

«Ο δράστης συνελήφθη με το όπλο του, ο κίνδυνος έχει αποτραπεί και τα κίνητρά του είναι άγνωστα προς το παρόν» δήλωσε μια αστυνομική πηγή.

Ο συλληφθείς είναι 69χρονος, με γαλλική υπηκοότητα, είναι συνταξιούχος και δούλευε ως οδηγός των τρένων, σύμφωνα με την γαλλική Parisien.

«Ακούστηκαν επτά-οκτώ πυροβολισμοί. Επικράτησε ο απόλυτος πανικός. Μείναμε κλεισμένοι μέσα», δήλωσε καταστηματάρχης σε γειτονικό κτίριο.

Στο Twitter, το αρχηγείο της Αστυνομίας καλεί τους Παριζιάνους να «αποφύγουν τον τομέα» και «να αφήσουν τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης να επέμβουν» σε αυτή τη συνοικία που περιλαμβάνει το Grand Rex μέχρι και την πύλη του Saint-Denis.

Πηγή:topontiki.gr

About Post Author