Έχουν περάσει περίπου τρία χρόνια από τότε που η διάσημη ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου αλλά ακόμα δεν το έχει υπογράψει.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun ο Μπραντ Πιτ και οι δικηγόροι αποφάσισαν να ασκήσουν πιο πιεστικά μέτρα προκειμένου η Αντζελίνα Τζολί να υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου. Πιο συγκεκριμένε και σύμφωνα με το δημοσίευμα ο ηθοποιός ζήτησε από τους δικηγόρους του να βρουν έναν δικαστή που να επιβάλει μια τελική ημερομηνία για αν πέσουν και επίσημα οι τίτλοι τέλους ή διαφορετικά να της επιβληθεί πρόστιμο.

Πηγή προσκείμενη στον Μπραντ Πιτ που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της δήλωσε: «Ο Μπραντ έχει δείξει παροιμιώδη υπομονή σε όλη τη διαδικασία του διαζυγίου και πολλές είναι οι φορές που έχει φτάσει στα όριά του. Αλλά δεν αντέχει άλλο και ενώ είναι σχετικά ήρεμος άνθρωπος έχει πλέον κουραστεί. Έχει κουραστεί από την συμπεριφορά της Αντζελίνας που το αναβάλει διαρκώς και καθυστερεί μήνα με μήνα το διαζύγιο – σέρνοντάς τον σε μια διαδικασία που νιώθει πως είναι πλέον ένα παιχνίδι για την ίδια».

Ο Μπραντ Πιτ έδωσε εντολή στους δικηγόρους του να ζητήσουν βοήθεια από τον δικαστή για να επιβάλει μια οριστική ημερομηνία προκειμένου η Αντζελίνα Τζολί να οριστικοποιήσει το διαζύγιο, επιβάλλοντας μάλιστα, μια οικονομική κύρωση αν δεν τηρήσει την ημερομηνία που θα της δώσει ο δικαστής.

Η Τζολί παρακαλάει τον Πιτ να γυρίσει πίσω

Τον περασμένο Απρίλιο η βρετανική εφημερίδα «Sun» είχε αποκαλύψει πώς ο λόγος που η Τζολί καθυστερεί τη διαδικασία της έκδοσης του διαζυγίου είναι γιατί προσπαθεί να κερδίσει πίσω τον Μπραντ Πιτ. Ο ηθοποιός όμως δεν δείχνει καθόλου διατεθειμένος να επιστρέψει πίσω γιατί θέλει τα έξι παιδιά τους να ζουν σε μια ηρεμία.

Επίσης δικαστήριο έκρινε πως η Αντζελίνα Τζολί μπορεί πλέον να αποχωριστεί το επίθετο του πρώην συζύγου της και να χρησιμοποιεί μόνο το δικό της. Η ίδια δικαστική απόφαση έκρινε αμφότερα και τους δύο ως «ελεύθερους» την ώρα που δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί το διαζύγιό τους

Τέλος η ίδια πηγή αναφέρει στην Sun: «Ο Μπραντ δεν ήταν ποτέ ο άνθρωπος που του αρέσει να δίνει τελεσίγραφα. Όμως τα τελευταία δυόμιση χρόνια έχει περάσει πολλά και με τον τερματισμό του γάμο του θέλει απλά να βάλει ένα οριστικό τέλος. Θέλει να προχωρήσει στη ζωή του χωρίς να σκέφτεται το διαζύγιο».

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours