Ολλανδία κορωνοϊος: 1.104 νέα κρούσματα – Πάνω από 10.000 ασθενείς και 771 νεκροί

Ολλανδία κορωνοϊος: Οι αρχές της χώρας παρατήρησαν πως η αύξηση των θανάτων και των ασθενών στα νοσοκομεία εξακολουθεί να παρουσιάζει ενδείξεις επιβράδυνσης.

Ολλανδία κορωνοϊος: Σύμφωνα με τις υγειονομικές Αρχές της χώρας ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του κορωνοϊού στην Ολλανδία ξεπέρασε σήμερα τα 10.000. Επίσης πρόσθεσαν οι αρχές πως η αύξηση των θανάτων και των εισαγωγών στα νοσοκομεία εξακολουθεί να παρουσιάζει ενδείξεις επιβράδυνσης. Στην καθημερινή ενημέρωσή του το Ολλανδικό Εθνικό Ινστιτούτο για την Υγεία (RIVM) ανέφερε πως τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αυξήθηκαν κατά 1.104 φθάνοντας τα 10.866 σημειώνοντας αύξηση 11%.

Καταγράφηκαν 132 νέοι θάνατοι ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θανάτων στους 771.

«Ακριβώς όπως και τις προηγούμενες ημέρες, ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται και ο αριθμός των θανάτων αυξάνονται με μικρότερο ρυθμό από εκείνον που θα αναμέναμε αν δεν είχαν ληφθεί μέτρα», ανέφερε το RIVM. Όμως καθώς οι υγειονομικές αρχές πραγματοποιούν τεστ ανίχνευσης του ιού κυρίως μόνο στους πολύ άρρωστους και στους εργαζομένους στον τομέα υγείας, ο πραγματικός αριθμός των μολύνσεων είναι πιθανόν να είναι πολύ υψηλότερος, ανέφερε το RIVM.

Η ολλανδική κυβέρνηση έλαβε μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης, έκλεισε τα σχολεία και τις περισσότερες επιχειρήσεις και απαγόρευσε τις δημόσιες συγκεντρώσεις στα μέσα Μαρτίου.                          koronoios-9

1.228 νεκροί στη Βρετανία

Ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν πεθάνει και είχαν διαγνωστεί θετικοί στον κορωνοϊό στη Βρετανία αυξήθηκε και έφθασε τους 1.228, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα 29 Μαρτίου σημειώνοντας αύξηση κατά 209. Σημειώνεται πως το προηγούμενο 24ωρο οι θάνατοι είχαν αυξηθεί κατά 260.

Πηγή:pagenews.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours