Μητέρα δύο παιδιών πέθανε επείδη ήπιε πολύ νερό – Το σπάνιο σύμπτωμα

Αίσθηση προκαλεί η περίπτωση μίας μητέρας δύο παιδιών από την Ιντιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία πέθανε κατά τη διάρκεια οικογενειακού ταξιδιού, επειδή… ήπιε πολύ νερό. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτεται, φέρεται να είπε στους συγγενείς της «ότι δεν μπορούσε να πιει αρκετό νερό, για να νιώσει χορτάτη».

Όπως αναφέρεται, η γυναίκα πέθανε από «τοξικότητα του νερού», μία πολύ σπάνια συνέπεια της γρήγορης κατανάλωσης νερού. Η Άσλει Σάμερς, 35 ετών, όπως αναφέρει η New York Post, βρισκόταν στη λίμνη Freeman με τον σύζυγό της και τις δύο μικρές κόρες της το Σαββατοκύριακο της 4ης Ιουλίου, όταν άρχισε να αισθάνεται έντονη αφυδάτωση.

Τι λέει ο αδερφός της

«Κάποιος μας είπε ότι ήπιε τέσσερα μπουκάλια νερό μέσα σε 20 λεπτά» δήλωσε ο αδελφός της Ντέβον Μίλερ, μιλώντας στο WRTV. «Θέλω να πω, ένα μέσο μπουκάλι νερό είναι περίπου 453 γραμμάρια, οπότε ήταν 1814 τα γραμμάτια, που ήπιε σε διάστημα 20 λεπτών. Αυτό είναι, περίπου, 1,5 λίτρο. Αυτό υποτίθεται ότι πρέπει να πίνεις σε μια ολόκληρη ημέρα» είπε επίσης.

Την τελευταία ημέρα του ταξιδιού της οικογένειας, η μητέρα άρχισε να αισθάνεται ότι δεν μπορούσε να πιει αρκετό νερό. Η Σάμερς παραπονέθηκε ότι αισθανόταν ζαλισμένη και είχε επίμονο πονοκέφαλο, σημείωσε η οικογένειά της.

«Η Χόλι, η αδερφή μου, τηλεφώνησε και κατάλαβα πως ήταν ράκος. Έλεγε πως η Άσλει είναι στο νοσοκομείο, έχει εγκεφαλικό οίδημα, δεν ξέρουν τι το έχει προκαλέσει, δεν ξέρουν τι να κάνουν για να το αντιμετωπίσουν και δεν φαίνεται καλά» συμπλήρωσε παράλληλα ο αδερφός της.

Αφού επέστρεψε από το ταξίδι, η Σάμερς λιποθύμησε στο γκαράζ της πριν μεταφερθεί στο IU Health Arnett Hospital, που βρίσκεται στην πολιτεία της Ιντιάνα. Δεν ανέκτησε ποτέ τις αισθήσεις της και οι γιατροί είπαν στην οικογένειά της ότι πέθανε από «τοξικότητα του νερού».

Πηγή:reader.gr

About Post Author