Ιταλία-Vittorio Sgarbi: «Έχω κοιμηθεί με 1.500 γυναίκες…Το πέος είναι όργανο γνώσης»

Σάλο έχουν προκαλέσει στην Ιταλία οι δηλώσεις του 71χρονου υφυπουργού Πολιτισμού, Vittorio Sgarbi, ο οποίος σε εκδήλωση στο εθνικό μουσείο μοντέρνας τέχνης σημείωσε πως «έχω κοιμηθεί με 1.500 γυναίκες…

Το πέος είναι όργανο γνώσης».

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου ο Vittorio Sgarbi φαίνεται να κάθεται στη σκηνή και αρχικά να δηλώνει πως «το ανδρικό μόριο είναι όργανο γνώσης, της διείσδυσης, μας βοηθάει να καταλάβουμε καλύτερα τα πράγματα».

Ακόμα, υποστήριξε πως ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είχε κοιμηθεί με λιγότερες από 100 γυναίκες στη ζωή του, γεγονός που για τον ίδιο είναι «τραγωδία» καθώς εκείνος «δεν έχω όργανο μέτρησης οπότε δεν ξέρω αλλά μπορώ να υπολογίσω έναν μέσο όρο τριών γυναικών τον μήνα και όταν ήμουν ενεργός έφτασα μέχρι και τις εννέα τον μήνα.

Οπότε όλα αυτά μας κάνουν τουλάχιστον 1.500 γυναίκες».

https://youtu.be/_8gVUl1hc5U

Ζητούν την παραίτηση του Ιταλού υφυπουργού

Σχετικό δημοσίευμα ανέφερε πως 44 από τις 49, κυρίως γυναίκες, εργαζόμενες στο μουσείο μοντέρνας τέχνης της Ιταλίας υπέγραψαν μια επιστολή με την οποία προέτρεπαν τον πρόεδρό της να υπερασπιστεί τις αξίες της.

Ο υπουργός Πολιτισμού πάλι, Gennaro Sangiuliano, ζήτησε να ενημερωθεί με επιστολή από τους υπευθύνους του μουσείου για όσα είπε ο πολιτικός υφιστάμενός του τονίζοντας ότι ο σεξισμός και η βωμολοχία είναι απαράδεκτοι σε όλα τα επίπεδα.

«Η ελευθερία του λόγου προστατεύεται από το Σύνταγμα αλλά δεν πρέπει να εκπίπτει σε χυδαιότητα.

Ο σεβασμός για τις γυναίκες είναι παρών σε όλη τη ζωή μου» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τι απαντά ο Sgarbi;

Ο Vittorio Sgarbi από την πλευρά του αρνήθηκε να παραιτηθεί, ενώ μάλιστα τόνισε πως οι επικριτές του ήταν αριστεροί που προσπάθησαν να τον ακυρώσουν.

Ακόμα, μιλώντας στη La Repubblica, δήλωσε ότι όσα συνέβησαν ήταν «παράσταση ανάμεσα σε δύο ηθοποιούς.

Με ρώτησαν με πόσες γυναίκες έχω κοιμηθεί και απάντησα.

Είναι η ελευθερία του λόγου».

Σχετικά πάλι με το αίτημα για παραίτησή του σημείωσε πως είναι «λογοκρισία και απόλυτος φασισμός».

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως ο Ιταλός υφυπουργός είναι σε «ανοιχτή σχέση» με την 50χρονη ηθοποιό και μοντέλο Sabrina Kole, από το 1998.

Πηγή:mynews.gr

About Post Author