Θλίψη στην Βρετανία – 801 νεκροί σε ένα 24ωρο από κορωνοϊό

Θλιβερή πορεία παίρνει η πανδημία του κορωνοϊού στην Μεγάλη Βρετανία, μιας και το τελευταίο 24ωρο,έχουν χάσει την ζωή τους 801 ακόμα άνθρωποι, με τον συνολικό αριθμό των νεκρών να πλησιάζει τους 13.000.

Ανησυχία προκαλεί και ο χαμός ενός 20χρονου, που σύμφωνα με τις υγειονομικές Αρχές δεν είχε υποκείμενα νοσήματα. Υπενθυμίζεται ότι η Μεγάλη Βρετανία βρίσκεται σε γενική καραντίνα εδώ και τρεις εβδομάδες.

Μετά τον τελευταίο απολογισμό και σύμφωνα με τη mirror, ο συνολικός αριθμός των νεκρών φτάνει, συγκεκριμένα, τους 12.958, ενώ αναστάτωση επικρατεί σχετικά με τους ανθρώπους που έχασαν την ζωή τους σε οίκους ευγηρίας, οι οποίοι δεν καταμετρούνται στον συνολικό αριθμό. Με αυτό το δεδομένο ο αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος!

Στη Σκωτία ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε σε 699 από 615. Η Ουαλία ανέφερε 60 νέους θανάτους τις τελευταίες 24 ώρες και η Αγγλία 651.

Οι αυξήσεις στη Σκωτία και την Ουαλία είναι οι υψηλότερες κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, έξι ακόμη άνθρωποι πέθαναν από τον ιό στη Βόρεια Ιρλανδία.

Πηγή:athensmagazine.gr

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours