Ζητούνται σερβιτόροι να σερβίρουν γυμνοί σε γάμο με 34 ευρώ την ώρα

Ένα ζευγάρι Βρετανών αναζητά μέσω αγγελίας σερβιτόρους για τη δεξίωση του γάμου του.

Ωστόσο, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι πολύ χαλαροί με το γυμνό αφού και θα κληθούν να σερβίρουν γυμνοί- τους επίσης γυμνούς προσκεκλημένους.

Οι μελλόνυμφοι, όπως γράφει η εφημερίδα Metro, προσφέρουν 30 λίρες την ώρα – περίπου 34 ευρώ- σε όποιον πιστεύει πως μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτές τις υποχρεώσεις.

Το ζευγάρι αναζητά τέσσερις σερβιτόρους και δύο άτομα για προσωπικό μπαρ, που δεν θα έχουν πρόβλημα να εργαστούν γυμνοί ανάμεσα στους επίσης γυμνούς καλεσμένους.

Η αγγελία ανέβηκε στο Bark.com το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Ο γάμος θα γίνει στο σπίτι του γαμπρού στο Μπέρκσαϊρ και οι τριάντα προσκεκλημένοι δεν θα έχουν καμία αγωνία ως προς το τι να φορέσουν, αφού δεν θα φορούν τίποτα.

«Ο σύντροφός μου κι εγώ θέλαμε τον γάμο μας ολόγυμνο. Είχαμε σκεφτεί να προσλάβουμε προσωπικό ντυμένο αλλά δεν θα νιώθαμε άνετα με ντυμένους ανθρώπους ανάμεσά μας» αναφέρεται στην αγγελία. «Είναι δύσκολο να βρούμε ανθρώπους να δουλέψουν γυμνοί, μας απογοήτευσαν τρεις φορές έως τώρα, οι τελευταίοι υποψήφιοι συμφώνησαν αρχικά και έκαναν πίσω καθώς η μέρα του γάμου πλησίαζε. Είναι πολύ αγχωτικό».

«Ξέρουμε πως δεν είναι κάτι που ευχαριστεί τον μέσο σερβιτόρο, αλλά ελπίζουμε πως θα βρούμε ανθρώπους που νιώθουν άνετα με το σώμα τους».

«Δεν μας απασχολεί εάν έχουν εμπειρία, αρκεί να είναι επαγγελματίες και ευγενικοί. Παντρευόμαστε στις 2 Οκτωβρίου και δίνουμε 30 λίρες την ώρα σε οποιονδήποτε μπορεί να μας βοηθήσει».

About Post Author

+ There are no comments

Add yours