Δολοφόνησε την αρραβωνιαστικιά του με ρόπαλο για να ζήσει με την ερωμένη του

Ζήτησε τη βοήθεια της ερωμένης του για να καθαρίσει το χώρο και να εξαφανίσει το πτώμα της

Μια υπόθεση δολοφονίας συγκλόνισε τις ΗΠΑ. Ένας άντρας κατηγορείται ότι σκότωσε την αρραβωνιαστικιά του και μητέρα του παιδιού του για να ζήσει με την ερωμένη του.

Το πτώμα της κοπέλας δεν έχει βρεθεί ακόμα. Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι αστυνομικοί έχουν θέσει υπό κράτηση τον Πάτρικ Φρέιζι.

Η 29χρονη αραβωνιαστικιά του εξακολουθεί να αγνοείται, ενώ ο άνδρας κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τη δολοφονία της.

Η κατάθεση της ερωμένης του συγκλόνισε το δικαστήριο και ήταν αυτή που τον «έκαψε». Ο Φρέιζι δεν ήθελε εκείνη να αποτελεί πλέον πρόβλημα και την σκότωσε μέσα στο σπίτι της με ένα ρόπαλο του μπέιζ μπολ.

Frazee was arrested for Berreth’s murder on Dec. 21, 2018, three weeks after Berreth's mother reported her missing

Αφού σκότωσε την αρραβωνιαστικιά του ζήτησε τη βοήθεια της ερωμένης του για να καθαρίσει το χώρο και να εξαφανίσει το πτώμα της.

Όπως αναφέρει ο εισαγγελέας ο άνδρας προσπάθησε να πείσει την ερωμένη του να σκοτώσει την Κέλσι τρεις φορές, αλλά η εκείνη δεν μπορούσε να το κάνει.

Μπόρεσε όμως να τον βοηθήσει να ξεφορτωθούν το πτώμα, αν και μπροστά στο δικαστήριο εμφανίστηκε μετανιωμένη.

After Berreth disappeared Frazee told Moore: 'Why do they [police] keep investigating cause if there is no body, there is no crime'. Frazee and Berreth shared a young daughter Kaylee together (family picture above), that child is now in the custody of Berreth's parents

Η Κρίσταλ Λη πήγε με τον Φρέηζι μετέφεραν το πτώμα της άτυχης γυναίκας στο ράντσο του δεύτερου. Το έβαλαν σε ένα σάκο πήραν βενζίνη και το έκαψαν.

Ένα δόντι όμως που βρέθηκε στο ράντσο επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς της και τον φέρνει πιο κοντά την καταδίκη του για το αποτρόπαιο έγκλημα.

Πηγή:news.gr

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours